چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

chocolate slice

اسلایس شکلاتی با کورن فلکس

5.3 هزار بازدید
10 دقیقه
مواد لازم
کره – 80 گرم
شکلات تلخ – 75 گرم
شکلات شیرین – 75 گرم
بادام خرد شده – 40 گرم
عسل – 2 قاشق سوپخوری
کورن فلکس- 75 گرم
پودر نارگیل – 35 گرم
گردو خرد شده - 50 گرم

طرز تهیه اسلایس شکلاتی با کورن فلکس

طرز تهیه اسلایس شکلاتی با کورن فلکس:

کره نرم شده در دمای محیط را بهمراه شکلات تلخ و شکلات شیرین روی حرارت ملایم قرار میدهیم و با قاشق هم میزنیم تا شکلات ها نرم شده و بعد عسل را اضافه میکنیم سپس از روی حرارت برداشته و بادام خرد شده را به آن اضافه میکنیم هم می زنیم تا مخلوط شود . کورن فلکس را نیمکوب می کنیم و به مواد اسلایس شکلاتی اضافه کرده و مخلوط میکنیم و در یک ظرف که حداقل 3 سانتیمتری لبه داشته باشد فویل آلومینیمی انداخته و کاملاً با کره یا روغن چرب میکنیم و مواد را به قطر دو سانتیمتر در کف پخش میکنیم و روی آن را میتوان با پودر نارگیل یا گردو خرد شده تزیین نمود. اسلایس شکلاتی با کورن فلکس را در یخچال به مدت نیم ساعت می گذاریم (البته اگر دمای محیط خنک باشد میتوان بدون گذاشتن در یخچال اسلایس شکلاتی را برش زد) و بعد با چاقوی اره ای به شکل دلخواه برش میزنیم .

اسلایس شکلاتی را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری نمایید.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید