چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

spanish with filo

اسفناج با خمیر فیلو

3.1 هزار بازدید
40 دقیقه
مواد لازم

کره – 150 گرم
سیر له شده – 2 حبه
نمک و فلفل – به میزان لازم
برگ اسفناج – 2 کیلو
پیاز داغ – 1 پیمانه
قارچ تفت داده شده – 2 پیمانه
ژامبون – 150 گرم
جوزهندی – نصف قاشق چایخوری
خمیرفیلو – 4 ورق
پنیرپیتزا رنده شده- 150 گرم

طرز تهیه اسفناج با خمیر فیلو

اسفناج را به همراه سیر له شده آبپز کرده و سپس در کره تفت می دهیم جوزهندی رنده شده ، نمک و فلفل را به اسفناج اضافه کرده و مخلوط میکنیم. پیازداغ ، قارچ تفت داده شده و ژامبون (90% گوشت ) را خرد کرده و همه را به مواد اضافه و مخلوط میکنیم بعد پنیرپیتزا را اضافه و از روی حرارت بر میداریم.

کف یک ظرف پیرکس را با کره چرب کرده و یک ورقه خمیر فیلو داخل آن می اندازیم و با قلمو کره روی آن می مالیم و مواد تهیه شده را روی آن ریخته و یک ورقه دیگر روی آن انداخته و لبه های خمیر فیلو را روی ظرف تا کرده و روی آن را دوباره چرب میکنیم یک ورق خمیر فیلو را برداشته و روی ظرف چین می دهیم و مجدداً کره روی آن می مالیم و ظرف اسفناج با خمیر فیلو را در طبقه وسط با حرارت 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم. (فر را از قبل گرم میکنیم)

میتوان بجای ژامبون از فیله مرغ نیز استفاده کرد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید