چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Estanboli-with-Fish

استانبولی ماهی

7.8 هزار بازدید
90 دقیقه
مواد لازم

برنج – 4 پیمانه
پیاز خرد شده – 1 عدد
روغن – به میزان لازم
زردچوبه – 1 قاشق چایخوری
ماهی کپور – 1 کیلو
پیاز رنده شده و آب گرفته – 1 عدد
سیر رنده شده- 3 حبه
لوبیاسبز پخته – 300 گرم
سیب زمینی خرد شده – 2 عدد متوسط
فلفل سبز شیرین و خرد شده – 6 عدد ریز
رب گوجه فرنگی – 4 قاشق سوپخوری
ادویه – به میزان لازم
آبلیمو – 2 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده – نصف استکان
دارچین – به میزان لازم
نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه استانبولی ماهی

پیاز را در کمی روغن و زردچوبه تفت می دهیم سپس ماهی را به آن اضافه میکنیم حرارت را کم کرده تا ماهی بپزد. بعد استخوان های ماهی را جدا میکنیم و با پیاز رنده شده ، سیر ، نمک و ادویه ورز می دهیم و کوفته ریزه (قلقلی) درست میکنیم و در روغن سرخ می نماییم. لوبیا سبز را با فلفل و زردچوبه در کمی روغن سرخ میکنیم ، بعد سیب زمینی ، کوفته ریزه ها ، فلفل سبز ، رب گوجه فرنگی ، آبلیمو ، زعفران دم کرده ، دارچین و ادویه را به مواد اضافه میکنیم و تابه را از روی حرارت برمیداریم.

برنج را آبکش کرده و از مواد استانبولی ماهی لا به لای برنج ریخته و دم میگذاریم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید