چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

ordak

اردک بریان با زیتون

2.4 هزار بازدید
2 ساعت
مواد لازم

اردک کوچک درسته – 1/5 کیلویی
تخم مرغ – 1 عدد
پیاز ریز خرد شده – 1 عدد
زیتون سبز -12 عدد
مغز نان خیس خورده در شیر – 30 گرم
سیر خرد شده – 1 حبه
روغن زیتون – 4 قاشق
جوز هندی – کمی
فلفل و نمک – به قدر کافی

طرز تهیه اردک بریان با زیتون

فر را 180 درجه سانتیگراد گرم می کنیم . جگر اردک را خرد کرده و با پیاز ، سیر ، زیتون ، تخم مرغ و نان مخلوط می کنیم ، جوز هندی و نمک و فلفل را چاشنی می زنیم . شکم اردک را با این مخلوط پر می کنیم. اردک را در سنی فر قرار داده و روی آن روغن زیتون و ادویه و نمک می پاشیم. در حدود 1/5 ساعت آن را برشته می کنیم در حالیکه مرتباً آن را این رو و آن رو می کنیم. زمانی که اردک ترد و پخته شد ، حرارت فر را کم می کنیم تا رنگ آن قهوه ای طلایی شود. سپس آن را لایه لایه برش می دهیم و در دیس می چینیم . کمی آب به عصاره داخل قابلمه اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. این سس را روی اردک بریان ریخته و سر میز می بریم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید