چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

garammasala

ادویه گرام ماسالا هندی

1.8 هزار بازدید
10 دقیقه
مواد لازم
دانه تخم گشنیز – 6 قاشق چایخوری
فلفل سیاه دان – 1 قاشق چایخوری
زیره سبز – 4 قاشق چایخوری
چوب دارچین – 2 تکه 5 سانتیمتری
برگ کاری – 3 عدد
هل سبز – 10 عدد
میخک – 10 عدد
پودر جوز هندی – 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه ادویه گرام ماسالا هندی

طرزتهیه ادویه گرام ماسالا هندی:

ادویه هایی که به صورت دان هستند را در یک تابه ریخته و روی حرارت مستقیم و ملایم به مدت 30 تا 40 ثانیه قرار می دهیم و هم می زنیم تا بوی ادویه ها به مشام برسند ، همه ادویه ها را به جزء پودر جوز هندی آسیاب می کنیم سپس جوز هندی را اضافه کرده و مجدداً همه ادویه ها را با هم به مدت 5 تا 10 ثانیه آسیاب میکنیم و وقتی ادویه گرام ماسالا از حرارت افتاد داخل یک شیشه دربسته نگهداری میکنیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید