چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

spicy

ادویه پلویی

1.8 هزار بازدید
5 دقیقه
مواد لازم

زیره سبز – 1 قاشق سوپخوری
هل سبز – 1 قاشق سوپخوری
گل سرخ – 2 قاشق سوپخوری
ریشه جوز (خسرودانه)- 1 قاشق سوپخوری
دانه تخم گشنیز- 1 قاشق سوپخوری
پودر جوز پویا- 1 قاشق سوپخوری
پودر میخک – ¼ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل – ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه ادویه پلویی

هل سبز ، گل سرخ و دانه تخم گشنیز را در تابه ریخته و به مدت 30 ثانیه تفت میدهیم (تابه را باید روی حرارت تکان داد)  وقتی بوی ادویه ها به مشام رسید از روی حرارت برداشته و در آسیاب ریخته و پودر میکنیم ، مابقی مواد را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و در یک ظرف شیشه ای در بسته ادویه پلویی را نگهداری میکنیم .

ادویه پلویی را برای لابه لای پلوهای مخلوط استفاده مینماییم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید