چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

ashe-abasali-kermanshahi

آش عباسعلی (کرمانشاهی)

13 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

لوبيا سفيد – 2 پیمانه
جو – 2 پیمانه
برنج نیم دانه – 2 پیمانه
گندم پوست‌گرفته – يك پيمانه
نخود – يك پيمانه
عدس – سه پيمانه
پياز – يك عدد
پياز داغ – يك و نيم پيمانه
روغن كرمانشاهي – نصف پيمانه
نمك، فلفل و دارچين – به ميزان لازم
گوشت مغز ران گوساله يا سر دست گوسفند – يك كيلوگرم

طرز تهیه آش عباسعلی (کرمانشاهی)

گوشت و پياز را به همراه بهمراه آب بپزيد. حبوبات و غلات را هم جدا جدا پخته، وقتي گوشت پخته شد آن را با مقداري از حبوبات كوبيده سپس همه مواد را با هم مخلوط كرده به همراه نمك و فلفل روي حرارت به مدت نيم ساعت هم زده تا آش جا بیافتد. بعد در ظرف مورد نظر كشيده، روغن را داغ كرده روي آش عباسعلی (کرمانشاهی) بريزيد و با دارچين و پياز داغ تزیين كنيد.

 

منبع : سر آشپز (www.sarashpaz.asia)

 

نوش جان !

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

پاسخی بگذارید