چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

گل کلم با سس کره

گل کلم با سس کره

90 بازدید
45 دقیقه
مواد لازم

گل گلم – 1 عدد
مرزه تازه – مقداری
برگ بو – 2 عدد
عصاره سبزیجات – 4 فنجان
کره – 70 گرم
فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه گل کلم با سس کره

گل کلم متوسط و سفیدی را انتخاب می کنیم در زمان شستن برگ ها و ساقه بزرگ گل کلم را با دقت جدا کرده بطوریکه به گل های کلم صدمه نخورد و جدا نشود. گل کلم در قابلمه گذاشته مرزه تازه ، برگ بو و عصاره سبزیجات را به آن اضافه و روی حرارت می گذاریم زمان می دهیم تا بجوش بیاید بعد از جوش آمدن  ۱۲ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد. گل کلم را به یک ظرف تو گود فلزی منتقل می کنیم از عصاره سبزیجات کمی بر میداریم و کره ، فلفل، مرزه تازه و برگ بو افزوده و روی گل کلم می ریزیم ظرف گل کلم را در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار می دهیم تا روی گل کلم طلایی رنگ بشود. برای تست آماده بودن گل کلم با سس کره می توان با چاقو امتحان کرد اگر گل کلم به راحتی اسلایس شد گل کلم آماده سرو است .

نکته:

  • فر را از قبل گرم می کنیم.
  • از چاشنی های مورد دلخواه خود در این رسپی می توان استفاده کرد.
  • میزان برشته شدن گل کلم بستگی به ذائفه دارد.
  • میزان عصاره سبزیجات بستگی به اندازه گل کلم دارد.
  • برای تهیه عصاره سبزیجات اینجا کلیک کنید.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید