چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

گراتن کدو بادمجان

2.8 هزار بازدید
45 دقیقه
مواد لازم

کدو سبز- 3 عدد
بادمجان قلمی – 3 عدد
گوجه فرنگی – 3 عدد
سیر – 2 حبه
ریحان خرد شده – 2 قاشق خوری
پنیر پارمزان رنده شده – 5 قاشق غذاخوری
پنیرپیتزا رنده شده – نصف لیوان
روغن زیتون – به میزان لازم

طرز تهیه گراتن کدو بادمجان

کدو ها و بادمجان ها را با پوست به صورت حلقه ای خرد می کنیم و گوجه فرنگی های سفت را نیز مانند کدو به صورت حلقه ای خرد می نماییم . ته ظرف پیرکسی را با روغن زیتون چرب کرده و یکی در میان حلقه های کدو و بادمجان و گوجه فرنگی را در ظرف می چینیم مقداری نمک و فلفل روی آنها می پاشیم . پنیر پیتزا ، پنیر پارمزان و سیر خرد شده را مخلوط کرده و روی حلقه های سبزیجات می ریزیم ، ظرف را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد (390 درجه فارنهایت) به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار می دهید تا پنیر روی گراتن کدو و بادمجان آب شده و کمی طلایی شود گراتن را از فر خارج می کنیم تا سرد شود بعد از سرد شدن ریحان خرد شده را روی آن پاشیده و سرو می نماییم.

نکته:

  • در صورت علاقه می توان پنیر این غذا را افزایش داد که بستگی به ذائقه خانواده دارد.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید