چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

geraten-morgh-bademjan

گراتن مرغ با بادمجان

11 هزار بازدید
2 ساعت
مواد لازم

مرغ – 1250 گرم
بادمجان – 10 عدد
سس سفید – 3 پیمانه
پنیر گودا رنده شده – 250 گرم
پیاز – 2 عدد
سیر – 2 حبه
نمک و فلفل – به مقدار لازم

طرز تهیه گراتن مرغ با بادمجان

مرغ را با یک پیاز خرد شده ، سیر و کمی نمک و فلفل و یک لیوان آب با حرارت ملایم می گذاریم بپزد. باید بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد. گوشت آن را از استخوان جدا می کنیم و به قطعات منظم می بریم و آماده می گذاریم . بادمجان ها را پوست می کنیم و حلقه و حلقه می بریم  و کمی نمک می زنیم و با حرارت ملایم دو طرفش را کمی سرخ می کنیم. بعد کمی از سس سفید را ته ظرف نسوز مناسبی می ریزیم ، یک ردیف بادمجان ، بعد قطعات مرغ و کمی نمک و فلفل ، سس و پنیر می ریزیم و به ترتیب بادمجان ها را روی آن می چینیم و روی بادمجان ها را با بقیه سس و پنیر می پوشانیم. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم می کنیم و ظرف را روی آخرین پنجره فر به طرف بالا به مدت 3 ربع یا یک ساعت قرار می دهیم تا طلایی رنگ شود.

نکته : میتوان بادمجان ها را با پوست حلقه حلقه کرد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • لیدا گفته:
    از این که تجربیات خودتونو در اختیار مامیگذارین سپاس گذارم من گراتن و درست کردم خیلی خوش مزه هست
دیدگاهتان را بنویسید