چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Fish Gratins

گراتن ماهی

2.5 هزار بازدید
90 دقیقه
مواد لازم

ماهی – 1 عدد حدود 1/5 کیلو
ماکارونی – 1 بسته
سس سفید – 3 پیمانه
پنیر گودا رنده شده – 150 گرم
کره – 100 گرم
نمک – به میزان لازم

طرز تهیه گراتن ماهی

ماهی را کمی نمک می زنیم و بعد از یکی دو ساعت آن در کمی روغن سرخ میکنیم (میتوان بخارپز نیز نمود) استخوانهای آن را جدا میکنیم . ماکارونی را طبق دستور روی بسته می پزیم و بعد آبکش میکنیم. ته یک ظرف نسوز را کمی چرب کرده و 1/3 از سس سفید را ته ظرف می ریزیم و کمی پنیر روی آن می پاشیم نصف ماکارونی را روی سس ریخته و با پشت قاشق آنرا صاف میکنیم قطعات ماهی را روی ماکارونی می چینیم و مابقی ماکارونی را روی آن می ریزیم مابقی سس را روی ماکارونی ریخته و پنیر را روی آن میپاشیم ، کره را قطعه قطعه کرده و روی آن قرار میدهیم و ظرف گراتن ماهی را در کف فر با درجه حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت قرار میدهیم تا ته گراتن برشته شود سپس گراتن ماهی را در آخرین پنجره به طرف بالا قرار داده و حدود نیم ساعت تا سه ربع دیگر در فر قرار میدهیم تا روی آن نیز کمی برشته و طلایی شود .

میتوان بجای سس سفید از سس بشامل استفاده نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید