چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

گاناش

گاناش – Ganache

1.1 هزار بازدید
20 دقیقه
مواد لازم

شکلات تلخ (حدود 60 %) -250 گرم
خامه – 250 گرم
نمک- 1/8 قاشق چایخوری

طرز تهیه گاناش – Ganache

برای تهیه گاناش Ganache ابتدا خامه را با یک همزن دستی می زنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم وقتی گرم شد شکلات را که رنده یا قطعه قطعه کرده ایم به همراه نمک اضافه میکنیم هم می زنیم تا شکلات و نمک در خامه حل شود و یک کرم صاف و براق بوجود بیاید.

باید کمی صبر کنید تا خنک شده و روی کیک بریزیم و برای استفاده از قیف و ماسوره باید کاملاً خنک شود تا فرم بگیرد.

میتوان کیک را از ارتفاع برش زد و گاناش را مابین لایه های کیک نیز ریخت.

البته گاناژ هم گفته می شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید