چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Cherry-Cake

کیک گیلاس

8.2 هزار بازدید
یک ساعت
مواد لازم

آرد- 1/4 پیمانه
نمک – 1/4 قاشق چایخوری
دارچین – 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر -1/2 قاشق چایخوری
جوز هندی کوبیده- 1 قاشق چایخوری
پودر شکر- نصف پیمانه
روغن مایع- نصف پیمانه
تخم مرغ – 2 عدد
خامه – نصف پیمانه
کمپوت گیلاس بدون هسته – 400 گرم

طرز تهیه کیک گیلاس

تخم مرغ ها را با همزن زده و بعد روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط می کنیم خامه و گیلاسهای بدون هسته را نیز به مخلوط اضافه می کنیم و هم می زنیم . سپس آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، دارچین ، شکر و جوز هندی را با هم مخلوط کرده و دو بار از الک رد می کنیم و به مایه اضافه می کنیم. مایه کیک گیلاس را درون قالب گردی که از قبل چرب کرده و با یک ورق کاغذ روغنی پوشانده و روی کاغذ را کمی چرب نموده، میریزیم. مایه کیک گیلاس به مدت 40 دقیقه با حرارت 325 درجه فارنهایت (160 درجه سانتیگراد) درون فر قرار می دهیم.

فر را به مدت 20 دقیقه از قبل گرم می نماییم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • الناز گفته:
    من این دستور را درست کردم کیکم خیلی خیسکی از اب در اومد اصلا پف نکرد و رنگش هم تیره شد
  • مریم گفته:
    فکر میکنم در مواد لازم خامه نوشته نشده بود. چقدر خامه باید اضافه بشه
  • نسرین گفته:
    یک چهارم پیمانه آرد برای این مقدار مواد کم نیست ؟
  • سمیرا گفته:
    ممنون... بازم شیرینی و کیک های خوشمزه قرار بدید... دسرهای خوشمزه هم همین طور دسر چی درست کنم؟
    • مدیر گفته:
      ممنون و حتما
دیدگاهتان را بنویسید