چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کیک گیلاس

7684 بازدید یک ساعت

طرز تهیه کیک گیلاس:

تخم مرغ ها را با همزن زده و بعد روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط می کنیم خامه و گیلاسهای بدون هسته را نیز به مخلوط اضافه می کنیم و هم می زنیم . سپس آرد ، بکینگ پودر ، نمک ، دارچین ، شکر و جوز هندی را با هم مخلوط کرده و دو بار از الک رد می کنیم و به مایه اضافه می کنیم. مایه کیک گیلاس را درون قالب گردی که از قبل چرب کرده و با یک ورق کاغذ روغنی پوشانده و روی کاغذ را کمی چرب نموده، میریزیم. مایه کیک گیلاس به مدت 40 دقیقه با حرارت 325 درجه فارنهایت (160 درجه سانتیگراد) درون فر قرار می دهیم.

فر را به مدت 20 دقیقه از قبل گرم می نماییم.

برچسب ها :

, , , ,

دسته بندی ها :

دسر , کیک
نظرات 8 نظر

الناز گفته :

من این دستور را درست کردم کیکم خیلی خیسکی از اب در اومد اصلا پف نکرد و رنگش هم تیره شد
تیر ۷, ۱۳۹۶ , پاسخ

مریم گفته :

فکر میکنم در مواد لازم خامه نوشته نشده بود. چقدر خامه باید اضافه بشه
مرداد ۹, ۱۳۹۵ , پاسخ

نسرین گفته :

یک چهارم پیمانه آرد برای این مقدار مواد کم نیست ؟
تیر ۲۱, ۱۳۹۴ , پاسخ

سمیرا گفته :

ممنون... بازم شیرینی و کیک های خوشمزه قرار بدید... دسرهای خوشمزه هم همین طور دسر چی درست کنم؟
مرداد ۱۷, ۱۳۹۲ , پاسخ

    مدیر گفته :

    ممنون و حتما
    مرداد ۲۱, ۱۳۹۲ , پاسخ
یک پیشنهاد
دمپخت کازرونی

دمپخت کازرونی

پیاز را نگینی ریز خرد و در روغن...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات