چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کیک کویتی

کیک کویتی (gres-ogely)

782 بازدید
1 ساعت
مواد لازم

آرد – 2 پیمانه
شکر – یک و نیم پیمانه
زعفران پودر شده – نصف قاشق چایخوری
کره دمای محیط – نصف پیمانه (113 گرم)
تخم مرغ – 4 عدد
پودر هل – یک قاشق چایخوری
گلاب – یک قاشق غذاخوری
کنجد – 4 قاشق غذاخوری
شیر دمای محیط – 1 پیمانه
بیکینگ پودر – یک و نیم قاشق چایخوری
نمک – یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک کویتی (gres-ogely)

برای تهیه کیک کویتی ابتدا آرد ، بیکینگ پودر ، نمک و هل را با هم مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم . دو قاشق غذاخوری کنجد را به مخلوط آرد اضافه می نماییم.

دو قاشق شیر را به زعفران اضافه هم می زنیم و زمان می دهیم تا شیر رنگ زعفران را بخود بگیرد.

تخم مرغ و شکر را با همزن برقی به قدری می زنیم تا به رنگ کرم در بیاید . سپس کره را اضافه و مخلوط می نماییم بعد شیر ، مخلوط شیر زعفران و گلاب را اضافه و هم می زنیم تا یکدست شود. در آخر مخلوط آرد را در دو مرحله به مواد اضافه و به آرامی با لیسک به صورت دورانی هم زده تا مایه یکدستی بدست بیاید . قالب را با کره چرب می کنیم و دو قاشق از کنجد را داخل قالب می پاشیم (می توان کنجد در این مرحله را حذف نمود) مایه کیک کویتی را داخل قالب ریخته و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 تا 50 دقیقه قرار می دهیم.

نکته:

  • فر را از قبل روشن میکنیم.
  • میتوان بجای کره از روغن مایع استفاده نمود.

 

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • Mansy گفته:
    من این کیک و پختم بینظیر بود ممنونم
دیدگاهتان را بنویسید