چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کیک کویتی (gres-ogely)

209 بازدید 1 ساعت

طرز تهیه کیک کویتی (gres-ogely):

برای تهیه کیک کویتی ابتدا آرد ، بیکینگ پودر ، نمک و هل را با هم مخلوط کرده و سه بار الک می کنیم . دو قاشق غذاخوری کنجد را به مخلوط آرد اضافه می نماییم.

دو قاشق شیر را به زعفران اضافه هم می زنیم و زمان می دهیم تا شیر رنگ زعفران را بخود بگیرد.

تخم مرغ و شکر را با همزن برقی به قدری می زنیم تا به رنگ کرم در بیاید . سپس کره را اضافه و مخلوط می نماییم بعد شیر ، مخلوط شیر زعفران و گلاب را اضافه و هم می زنیم تا یکدست شود. در آخر مخلوط آرد را در دو مرحله به مواد اضافه و به آرامی با لیسک به صورت دورانی هم زده تا مایه یکدستی بدست بیاید . قالب را با کره چرب می کنیم و دو قاشق از کنجد را داخل قالب می پاشیم (می توان کنجد در این مرحله را حذف نمود) مایه کیک کویتی را داخل قالب ریخته و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 تا 50 دقیقه قرار می دهیم.

نکته:
  • فر را از قبل روشن میکنیم.
  • میتوان بجای کره از روغن مایع استفاده نمود.
 

برچسب ها :

, , , , , ,

دسته بندی ها :

دسر , کیک
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد

خورش نعناء جعفری با بامیه

پیاز را نگینی خرد و در روغن می...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

فریناز

Amirhosein akbari

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات