چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کیک کشمشی

کیک کشمشی

962 بازدید
90 ذقیقه
مواد لازم

کشمش بی دانه – سه چهارم پیمانه
تخم مرغ – 4 عدد
شکر ریز – 240 گرم
کره – 100 گرم
رنده پوست پرتقال – 2 قاشق غذاخوری
ماست یونانی – 160 گرم
آرد – 300 گرم
بیکینگ پودر – 2 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک کشمشی

زرده و سفیده تخم مرغ را جدا می نماییم و سفیده را با همزن هم می زنیم تا کف کند نصف شکر را به آن اضافه و مجدداً با همزن بقدری می زنیم که سفیده پف کند و فرم بگیرد بطوریکه از ظرف بیرون نریزد. در یک ظرف دیگر کره دمای محیط و مابقی شکر را مخلوط و با همزن هم می زنیم تا سبک و رنگ آن روشن شود ، زرده های تخم مرغ را دانه دانه به مخلوط کره و شکر اضافه می کنیم (وقتی زرده اولی جذب مواد شد زرده بعدی را اضافه می نماییم) به همراه اولین زرده رنده پوست پرتقال را اضافه می کنیم. ماست یونانی را به مخلوط زرده اضافه کرده و هم می زنیم تا مایه کیک کشمشی یک دست شود. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار از الک رد می کنیم تا هوادهی شود بعد به مواد در دو مرحله اضافه و به صورت دورانی مخلوط می نماییم . سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه و به آرامی با لیسک هم می زنیم.

کشمش را شسته و خشک می کنیم و با کمی آرد آغشته کرده و مواد کیک افزوده و هم می زنیم. یک قالب 22 سانتی را با کره چرب و آرد می پاشیم سپس قالب را برگردانده و تکان می دهیم تا آرد اضافه آن بیرون بریزد. مواد کیک کشمشی را داخل قالب ریخته و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت یکساعت قرار میدهیم تا پخته شود.

 

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید