چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کیک کره ای ساده

2284 بازدید 80 دقیقه

طرز تهیه کیک کره ای ساده:

کره ، شکر ، بیکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم و با همزن زده تا شکر حل شود و کره نرم و لطیف شود. تخم مرغ ها را دانه دانه به کره اضافه میکنیم و وقتی اولین تخم مرغ جذب کره شد تخم مرغ بعدی را اضافه و به همین ترتیب کلیه تخم مرغ ها را اضافه می نماییم، همچنان با همزن می زنیم تا مایه به شکل کرم نرم و لطیف و صافی در بیاید . آرد را دو بار الک کرده و به مواد اضافه  و کاملاً مخلوط می کنیم  قالب مستطیل شکلی را چرب و آردپاشی میکنیم و آرد اضافی را خالی کرده و مایه کیک کره ای را داخل قالب می ریزیم تقریباً 1/3 قالب خالی باشد. قالب را در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد در پنجره وسط به مدت 50 تا 60 دقیقه قرار میدهیم تا کیک کره ای پف کند و روی آن کاملاً طلایی شود . بعد از سرد شدن کیک ، اطراف کیک را با پشت چاقو از قالب جدا کرده و کیک کره ای را از قالب خارج میکنیم.

نکته : در تهیه کیک کره ای میتوان بجای کره از 200 گرم روغن جامد استفاده نمود.

برچسب ها :

, , , , , , ,

دسته بندی ها :

دسر , کیک
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
tost-vegtebal

تست سبزیجات

نان تست را در فر با حرارت ۱۸۰...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

منصور فرهنگ

سوگند

روح الله

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات