چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

butter cake

کیک کره ای ساده

3 هزار بازدید
80 دقیقه
مواد لازم

آرد سفید- 350 گرم
کره – 250 گرم
شکر -250 گرم
تخم مرغ بزرگ – 6 عدد
بیکینگ پودر- 2 قاشق مرباخوری
وانیل – نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک کره ای ساده

کره ، شکر ، بیکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم و با همزن زده تا شکر حل شود و کره نرم و لطیف شود. تخم مرغ ها را دانه دانه به کره اضافه میکنیم و وقتی اولین تخم مرغ جذب کره شد تخم مرغ بعدی را اضافه و به همین ترتیب کلیه تخم مرغ ها را اضافه می نماییم، همچنان با همزن می زنیم تا مایه به شکل کرم نرم و لطیف و صافی در بیاید . آرد را دو بار الک کرده و به مواد اضافه  و کاملاً مخلوط می کنیم  قالب مستطیل شکلی را چرب و آردپاشی میکنیم و آرد اضافی را خالی کرده و مایه کیک کره ای را داخل قالب می ریزیم تقریباً 1/3 قالب خالی باشد. قالب را در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد در پنجره وسط به مدت 50 تا 60 دقیقه قرار میدهیم تا کیک کره ای پف کند و روی آن کاملاً طلایی شود . بعد از سرد شدن کیک ، اطراف کیک را با پشت چاقو از قالب جدا کرده و کیک کره ای را از قالب خارج میکنیم.

نکته : در تهیه کیک کره ای میتوان بجای کره از 200 گرم روغن جامد استفاده نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید