چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کیک کره ای ساده

2583 بازدید 80 دقیقه

طرز تهیه کیک کره ای ساده:

کره ، شکر ، بیکینگ پودر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم و با همزن زده تا شکر حل شود و کره نرم و لطیف شود. تخم مرغ ها را دانه دانه به کره اضافه میکنیم و وقتی اولین تخم مرغ جذب کره شد تخم مرغ بعدی را اضافه و به همین ترتیب کلیه تخم مرغ ها را اضافه می نماییم، همچنان با همزن می زنیم تا مایه به شکل کرم نرم و لطیف و صافی در بیاید . آرد را دو بار الک کرده و به مواد اضافه  و کاملاً مخلوط می کنیم  قالب مستطیل شکلی را چرب و آردپاشی میکنیم و آرد اضافی را خالی کرده و مایه کیک کره ای را داخل قالب می ریزیم تقریباً 1/3 قالب خالی باشد. قالب را در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد در پنجره وسط به مدت 50 تا 60 دقیقه قرار میدهیم تا کیک کره ای پف کند و روی آن کاملاً طلایی شود . بعد از سرد شدن کیک ، اطراف کیک را با پشت چاقو از قالب جدا کرده و کیک کره ای را از قالب خارج میکنیم.

نکته : در تهیه کیک کره ای میتوان بجای کره از 200 گرم روغن جامد استفاده نمود.

برچسب ها :

, , , , , , ,

دسته بندی ها :

دسر , کیک
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
bread rice

نان برنجی

طرز تهیه نان برنجی: روغن ، پودر قند...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

فریناز

Amirhosein akbari

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات