چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کیک هویج یخچالی

کیک هویج یخچالی

2.2 هزار بازدید
45 دقیقه
مواد لازم

هویج – نیم کیلو
نشاسته ذرت – 3 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین – 1 قاشق غذاخوری
شکر – 1 پیمانه
گلاب – یک چهارم پیمانه
زعفران دم کرده- یک چهارم پیمانه
بیسکویت پتی بور – 1 بسته

طرز تهیه کیک هویج یخچالی

هویج ها را با کمی آب روی حرارت می گذاریم تا بپزد بعد از پخت آن ها را با کمک غذا ساز پوره می کنیم. شکر و نشاسته ذرت را در نصف لیوان حل میکنیم و به هویچ های پوره شده اضافه و روی حرارت می گذاریم و خیلی سریع هم می زنیم تا مواد غلیظ شود . پودر ژلاتین را با چند قاشق غذاخوری آب حل کرده (بدون حرارت غیرمستقیم) و به همراه گلاب و زعفران به مواد اضافه نموده و بعد از غلیظ شدن مواد کیک هویج یخچالی را از روی حرارت بر میداریم. مقداری از مواد را داخل قالب ریخته و روی آن را بیسکویت قرار می دهیم و روی بیسکویت ها از مواد هویج ریخته و روی آن بیسکویت می چینیم این کار را ادامه می دهیم تا قالب پر شود.( لا به لای مواد بیسکویت قرار می دهیم). وقتی کیک هویج از حرارت افتاد آن را چند ساعت در یخچال قرار داده تا خودش را بگیرد.

 

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید