چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

cake2

کیک مرمری

3.3 هزار بازدید
90 دقیقه
مواد لازم

تخم مرغ – 8 عدد
آرد – 8 قاشق سوپخوری
شکر – 8 قاشق سوپخوری
وانیل – 1/2 قاشق چایخوری
پودر کاکائو – 1 قاشق سوپخوری
شیر -1 الی 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه کیک مرمری

ابتدا یک مایه کیک اسفنجی تهیه می کنیم و به دو قسمت تقسیم میکنیم.

پودر کاکائو را در شیر حل کرده و به نصف مایه کیک اسفنجی اضافه و مخلوط میکنیم . قالب کیک را چرب کرده و مایه کیک اسفنجی ساده را داخل قالب ریخته و از مایه کیک اسنفجی کاکائویی روی آن به صورت خط های به هم پیوسته می ریزیم سپس کیک مرمری را داخل فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت قرار می دهیم (فر از قبل گرم شود.)

بعد از سرد شدن کیک آن را از قالب خارج میکنیم . کیک مرمری را با خامه فرم گرفته تزیین میکنیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • ﻧﺎﻫﻴﺪ گفته:
    ﭘﺮﻭﻳﻦ ﺧﺎﻧﻮﻡ ﭘﻮﺩﺭ ﻛﺎﻛﺎﻳﻮ ﺭﻭ ﺑﺎ ﭼﻲ ﻗﺎﻃﻲ ﻛﻨﻢ ﻛﻪ ﻣﺎﻳﻊ ﻏﻠﻴﻆﻲ اﺯ ﻛﺎﻛﺎﻳﻮ ﻭاﺳﻪ ﺗﺰﻳﻴﻦ ﻛﻴﻚ ﺑﺪﺳﺖ ﺑﻴﺎﺩ?
  • ﻧﺎﻫﻴﺪ گفته:
    ﺳﻼﻡ. ﭘﺮﻭﻳﻦ ﺧﺎﻧﻢ ﻣﻴﺸﻪ ﻭاﺳﻪ ﻛﻴﻚ ﻫﺎ ﺑﺠﺎﻱ ﺷﻴﺮ ﭼﻴﺰ ﺩﻳﻜﻪ اﻱ اﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﻛﻨﻴﻢ ﻣﺜﻞ اﺏ ﻳﺎ ﻣﺎﺳﺖ?
دیدگاهتان را بنویسید