چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کیک مرمری

کیک مرمری

521 بازدید
1 ساعت
مواد لازم

آرد- دو و نیم لیوان
ماست – یک لیوان
شکر – یک و نیم لیوان
تخم مرغ – 4 عدد
کره – 220 گرم
شکلات تخته ای- 200 گرم
وانیل – 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر – 2 قاشق چایخوری
نمک – یک پینچ (نوک قاشق چایخوری)

طرز تهیه کیک مرمری

کره را در دمای محیط گذاشته تا نرم شود سپس شکر را به آن اضافه و با همزن می زنیم تا سفید و پوک شود؛ وانیل و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می نماییم (اولین تخم مرغ جذب مواد شد تخم مرغ بعدی را اضافه می شود) ماست را اضافه و مخلوط می کنیم . آرد ، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط و سه بار الک می کنیم و در سه مرحله به کمک لیسک به مایه کیک اضافه و به شکل دورانی و یک جهت مخلوط می نماییم. مواد کیک مرمری را نصف می کنیم و به یکی شکلات نرم شده (شکلات را با روش بن ماری ذوب می کنیم) افزوده و خوب هم می زنیم تا یک دست شود قالب را چرب کرده و کف آن را کاغذ روغنی می اندازیم و به دلخواه و سلیقه خود دو قسمت مایه کیک مرمری را داخل قالب می ریزیم . قالب را در داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۴۵ دقیقه قرار داده تا بپزد. بعد از سرد شدن کیک را سرو می نماییم.

نکته:

  • فر را از قبل روشن کنید.
  • برای ترکیب دو قسمت مایه کیک مرمری می توان به شکل نامنظم از دو مواد مخلوط کرد یا قسمت شکلاتی را وسط مایه ساده کیک ریخت که این بستگی به ذوق و سلیقه شما دارد.

 

 

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید