چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

breakfast cake

کیک صبحانه

2.8 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

تخم مرغ – 2 عدد
شکر – 3/4 پیمانه
وانیل – 1/2 قاشق چایخوری
روغن مایع- 1/2 پیمانه
شیر – 1/2 پیمانه
بکینگ پودر – 1 قاشق غذاخوری
آرد – 2 پیمانه
شکلات چیپسی – 1/4 پیمانه
کشمش – 1/4 پیمانه

طرز تهیه کیک صبحانه

تخم مرغ ، شکر و وانیل را با همزن دستی زده تا کرم رنگ شود سپس روغن و شیر را اضافه میکنیم و به زدن ادامه می دهیم تا یکنواخت بشود . . آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سه بار از الک رد کرده و در سه مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی مایه کیک صبحانه را مخلوط میکنیم ، سپس شکلات و کشمش را با کمی آرد آغشته کرده و به مایه کیک اضافه میکنیم. ته قالب کاغذ روغنی می اندازیم و مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار میدهیم . فر را از قبل گرم می نماییم.

قالبی را انتخاب نمایید که مایه کیک 2/3 قالب را پرکند.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید