چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کیک صبحانه تابه ای

کیک صبحانه تابه ای

1.3 هزار بازدید
90 دقیقه
مواد لازم

آرد – 150 گرم
شکر – 5 قاشق سوپخوری
روغن مایع- 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ – 1 عدد
شیر – 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر – 2 قاشق چایخوری
وانیل – 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک صبحانه تابه ای

شکر ، روغن و وانیل را در یک ظرف می ریزیم و با سر انگشت مواد را با هم مخلوط می کنیم سپس تخم مرغ را به آن اضافه کرده و با همزن بقدری می زنیم تا کرم رنگ شود، شیر را به آرامی به مواد اضافه می نماییم و در مدت اضافه کردن شیر مواد کیک صبحانه را با همزن می زنیم . آرد و پیکینگ پودر را مخلوط و سه بار از الک رد می کنیم (بار سوم الک کردن باید در زمان اضافه شدن آرد به مواد کیک انجام شود ) آرد را به تدریج اضافه و هم می زنیم تا مواد کیک مخلوط گردد.

یک تابه کوچک و نچسب را کمی چرب کرده و درِ آن را می گذاریم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کمی گرم شود مواد را داخل تابه می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا کیک بپزد وقتی کیک پخت آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن برشته شود . بعد از برشته شدن از روی حرارت برمی داریم و کمی که سرد شد کیک صبحانه تابه ای را از تابه بیرون آورده و سرو می نماییم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید