چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کیک شکلات داغ

کیک شکلاتی داغ

170 بازدید
مواد لازم

کره – نصف پیمانه
شکلات تلخ – 170 گرم
تخم مرغ بزرگ – 2 عدد
زرده تخم مرغ بزرگ – 2 عدد
شکر قهوه ای – ¼ پیمانه
وانیل – 1 قاشق چایخوری
نمک – 1 پنس
آرد – 3 قاشق غذاخوری
کره برای چرب کردن رمکین- به میزان لازم

 

طرز تهیه کیک شکلاتی داغ

برای تهیه کیک شکلاتی داغ ابتدا ظروف رمکین را با کره فراوان چرب می کنیم.

 

کره را در یک کاسه متوسط در مایکروویو قرار داده و ذوب می نماییم . شکلات را خرد کرده و در کره ذوب شده ریخته و هم می زنیم تا شکلات ها در کره آب شود اگر تکه های شکلات در کره باقی ماند و ذوب نشد دوباره مخلوط را در مایکروویو به مدت ۲۰ ثانیه قرار داده تا کاملاً شکلات ها آب شوند و مایع یکدستی بدست بیاید. در یک ظرف دیگر تخم مرغ ، زرده های تخم مرغ ، شکر قهوه ای ، وانیل و نمک را با سرعت بالا همزن به مدت ۴ دقیقه می زنیم سپس کره و شکلات ذوب شده و آرد را اضافه و تا زمان ترکیب شدن با هم می زنیم (شکلات ها ته نشین می شوند در موقع ریختن در رمکین باید با همزمان هم زد و داخل قالب ریخت) دو سوم ظرف را از مواد پر می کنیم و در فر با حرارت ۲۳۰ درجه سانتیگراد یا ۴۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا کیک پف کرده و از لبه قالب بالاتر بیاید. چند دقیقه صبر کرده و بعد کیک را از قالب در می آوریم (بهتر است اول با یک چاقو لبه های کیک را از قالب جدا کرده و بعد کیک را برگردانید) کیک شکلاتی را گرم و با بستنی وانیلی یا خامه فرم داده شده سرو می نماییم.

نکته:

  • می توان مواد اولیه کیک شکلاتی را آماده کرد و قبل از پخت به مدت دو یا سه ساعت در یخچال و یا ۳۰ دقیقه در دمای محیط نگهداری کرد.
  • این مقدار مواد اولیه برای ۶ رمکین ۸ سانتیمتر کافی است.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید