چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

berry cake

کیک شاتوت

3.3 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

کره نرم شده در دمای محیط – 180 گرم
شکر – 150 گرم
تخم مرغ – 3 عدد
وانیل – ¼ قاشق چایخوری
آرد – 300 گرم (دو و نیم پیمانه)
بیکینگ پودر – 2 قاشق مرباخوری
شیر – نصف پیمانه
شاتوت – یک و نیم پیمانه

طرز تهیه کیک شاتوت

شاتوت را در صافی ریخته تا آب آن گرفته شود سپس 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر و 1 قاشق غذاخوری آرد را به آن اضافه و مخلوط میکنیم.

کره و شکر را با درجه تند همزن می زنیم تا کرم رنگ شود سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه میکنیم هر تخم مرغ را حدوداً 1 دقیقه با همزن می زنیم بعد وانیل را اضافه میکنیم.

بیکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده و به همراه شیر به طور متناوب به مواد اضافه میکنیم (یعنی کمی آرد و کمی شیر اضافه کرده با همزن می زنیم و مجدداً تکرار میکنیم) قالب میان تهی به قطر 35 سانتیمتر یا قالب گرد به قطر 28 تا 30 سانتیمتر را انتخاب میکنیم ، قالب را چرب و آردپاشی میکنیم و اضافه آرد را بیرون می ریزیم سپس یک لایه نازک به اندازه دو سانتیمتر در ته قالب از مواد کیک می ریزیم . بعد شاتوت ها را به مایه کیک اضافه و مخلوط میکنیم و داخل قالب می ریزیم و کیک شاتوت را  در فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد طبقه وسط  به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار میدهیم . فر را از قبل گرم میکنیم.

نکته : برای کیک شاتوت قالب میان تهی بهتر است.

برنامه به خانه بر میگردیم – مربی آشپزی خانم صرافها.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید