چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

corn cake

کیک ذرت

18 هزار بازدید
40 دقیقه
مواد لازم

زرده تخم مرغ – 3 عدد
وانیل – 1 قاشق چایخوری
شکر – 1 لیوان
آرد ذرت – 2 لیوان
سفیده تخم مرغ – 7 عدد
گلاب – 2 قاشق غذاخوری
کره یا روغن مایع – 20 گرم

طرز تهیه کیک ذرت

طرز تهیه کیک ذرت:

سفیده های تخم مرغ را بقدری می زنیم تا از ظرف نریزد نصف شکر را کم کم به سفیده اضافه می کنیم و با همزن می زنیم . زرده  های تخم مرغ را جداگانه با همزن زده و بقیه شکر را نیز کم کم به زرده اضافه می کنیم . آرد ذرت را از الک رد کرده و به مواد زرده اضافه می کنیم و بدون همزن مواد را مخلوط می کنیم تا مواد سفت شود. کره دمای محیط (یا روغن) ، وانیل و گلاب را افزوده و مجدداً مخلوط می کنیم سپس مخلوط سفیده را به مواد اضافه می کنیم و به صورت دورانی کاملاً مخلوط می کنیم. مایه کیک ذرت را در قالب چرب شده می ریزیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • فریناز گفته:
    سلام.ممنون از دستورتون.میتونیم بین این کیک گردو و هل هم بریزیم؟برای دوستی میخوام درست کنم که به آرد گندم و جو حساسیت داره.ولی میخوام کیک طعم دار با میوه یا با مغز باشه.
  • نفس گفته:
    ببخشید از آرد ذرت زرد استفاده کردین؟
  • رها گفته:
    با سلام پس روغن چی؟ و اینکه کره بهتره یا روغن مایع؟ آخه مگه نه اینکه تو بافتشون تاثیر متفاوت میذاره؟ ممنون
دیدگاهتان را بنویسید