چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کیک ذرت

17084 بازدید 40 دقیقه

طرز تهیه کیک ذرت:

طرز تهیه کیک ذرت:

سفیده های تخم مرغ را بقدری می زنیم تا از ظرف نریزد نصف شکر را کم کم به سفیده اضافه می کنیم و با همزن می زنیم . زرده  های تخم مرغ را جداگانه با همزن زده و بقیه شکر را نیز کم کم به زرده اضافه می کنیم . آرد ذرت را از الک رد کرده و به مواد زرده اضافه می کنیم و بدون همزن مواد را مخلوط می کنیم تا مواد سفت شود. کره دمای محیط (یا روغن) ، وانیل و گلاب را افزوده و مجدداً مخلوط می کنیم سپس مخلوط سفیده را به مواد اضافه می کنیم و به صورت دورانی کاملاً مخلوط می کنیم. مایه کیک ذرت را در قالب چرب شده می ریزیم و به مدت 15 تا 20 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.

برچسب ها :

, , , , , , ,

دسته بندی ها :

دسر , کیک
نظرات 6 نظر

فریناز گفته :

سلام.ممنون از دستورتون.میتونیم بین این کیک گردو و هل هم بریزیم؟برای دوستی میخوام درست کنم که به آرد گندم و جو حساسیت داره.ولی میخوام کیک طعم دار با میوه یا با مغز باشه.
مهر ۲۴, ۱۳۹۶ , پاسخ

نفس گفته :

ببخشید از آرد ذرت زرد استفاده کردین؟
شهریور ۱۸, ۱۳۹۴ , پاسخ

رها گفته :

با سلام پس روغن چی؟ و اینکه کره بهتره یا روغن مایع؟ آخه مگه نه اینکه تو بافتشون تاثیر متفاوت میذاره؟ ممنون
بهمن ۸, ۱۳۹۳ , پاسخ
یک پیشنهاد
mushroom sauce

سس قارچ

قارچ ها را رنده كرده و در روغن...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات