کیک خرما با گردو
1639 بازدید 90 دقیقهخرما -25 عدد
کره – 1 و 1/4 فنجان
شکر – 1 و 1/4 فنجان
آب جوش – 1 و 1/4 فنجان
تخم مرغ – 2 عدد
آرد سفید – 2/5 فنجان
گردو – 2 فنجان
بیکینگ پودر – 2 قاشق مرباخوری
وانیل – 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک خرما با گردو:
پوست و هسته خرما را جدا می کنیم و روی آن آبجوش می ریزیم تا نرم شود سپس با چنگال آن ها را له می نماییم. تخم مرغ ها و وانیل را با همزن می زنیم تا حجم آن دو برابر شود به تدریج شکر را به آن اضافه می کنیم بعد از جذب شکر به تخم مرغ ها کره دمای محیط را به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم . آرد و بیکینگ پودر را دو بار از الک رد کرده و به مایه کیک اضافه و در آخر خرمای له شده و نصف گردوی خرد شده را اضافه می نماییم و خوب مخلوط میکنیم . در قالب کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک خرما با گردو را داخل آن می ریزیم و مابقی گردو ها را روی آن می پاشیم و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) به مدت 1 ساعت قرار می دهیم .
رولت توت فرنگی
کلوچه زنجبیلی تبریز
بیسکویت رژیمی