چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کیک خرما با گردو

1381 بازدید 90 دقیقه

طرز تهیه کیک خرما با گردو:

پوست و هسته خرما را جدا می کنیم و روی آن آبجوش می ریزیم تا نرم شود سپس با چنگال آن ها را له می نماییم. تخم مرغ ها و وانیل را با همزن می زنیم تا حجم آن دو برابر شود به تدریج شکر را به آن اضافه می کنیم بعد از جذب شکر به تخم مرغ ها کره دمای محیط را به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم . آرد و بیکینگ پودر را دو بار از الک رد کرده و به مایه کیک اضافه و در آخر خرمای له شده و نصف گردوی خرد شده را اضافه می نماییم و خوب مخلوط میکنیم . در قالب کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک خرما با گردو را داخل آن می ریزیم و مابقی گردو ها را روی آن می پاشیم و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد (360 درجه فارنهایت) به مدت 1 ساعت قرار می دهیم .

برچسب ها :

, , , , ,

دسته بندی ها :

دسر , کیک
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
cream jelly

ژله خامه ای

شکر ، وانیل و خامه را با هم...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها

پروین

فریناز

Amirhosein akbari

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات