چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کیک بلوبری

کیک بلوبری

48 بازدید
90 دقیقه
مواد لازم

کره دمای محیط – 1 پیمانه
شکر دانه ریز – 2 پیمانه
تخم مرغ – 2 عدد
خامه ترش – 2 پیمانه
وانیل – 1 قاشق چایخوری
آرد – دو پیمانه
بیکینگ پودر – 1 قاشق چایخوری
نمک – 1/4 قاشق چایخوری
بلوبری یخ زده یا تازه – 1 پیمانه
شکر قهوه ای – نصف پیمانه
پودر دارچین – 1 قاشق چایخوری
گردوی خرد شده – نصف پیمانه
شکر برای روی کیک – 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کیک بلوبری

برای تهیه کیک بلوبری ابتدا در یک کاسه بزرگ کره دمای محیط با شکر را ریخته و با کمک همزن می زنیم تا شکر جذب کره شود. یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و بعد از اضافه کردن هر کدام از تخم مرغ ها یک دقیقه با همزن می زنیم سپس خامه ترش و وانیل را اضافه می کنیم و تا یکنواخت شدن مواد با لیسک هم می زنیم.

آرد (حدود ۳ قاشق از آرد را نگه میداریم و کنار میگذاریم) ، پیکینک پودر و نمک را با هم مخلوط می کنیم و به مخلوط کره اضافه می نماییم و با لیسک هم می زنیم تا مواد کیک یکنواخت شود. در آخر بلوبری ها را با سه قاشق آرد کنار گذاشته مخلول کرده و به مواد اضافه و مخلوط می نماییم.

در یک ظرف کوچک شکر قهوه ای ، پودر دارچین و گردو های ریز شده را با هم مخلوط می کنیم

قالب حلقه ای را چرب می کنیم و آردپاشی می نماییم آرد اضافه را خالی کرده و نصف مایه کیک را در قالب ریخته و روی آن از نصف مخلوط شکر قهوه ای می ریزیم و مابقی مایه کیک را ریخته و با لیسک صاف می کنیم و روی آن بقیه مواد شکر قهوه ای را می پاشیم و با خلال دندان روی سطح مایه کیک را به صورت دورانی حرکت داده تا مواد شکر قهوه ای کمی داخل مایه کیک مخلوط گردد. سپس در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۵۵ تا ۶۰ دقیقه قرار می دهیم. بعد از خنک شدن کیک از قالب خارج کرده و روی آن پودر شکر می پاشیم.

نکته:

  • فر را از قبل گرم می کنیم .
  • به کمک یک خلال دندان پخت کیک را در دقایق آخر تست می کنیم .
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید