چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

ice-cream-cake

کیک بستنی

3 هزار بازدید
1 ساعت +24 ساعت در یخچال
مواد لازم
تخم مرغ - 4 عدد
شکر - نصف پیمانه
کاکائو- 2 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر- 1 قاشق سوپخوری
شیر ولرم- نصف پیمانه
آرد - 1/4 پیمانه
وانیل - 1/4 قاشق چایخوری
بستنی سفید ، صورتی و کاکائویی- به میزان لازم

طرز تهیه کیک بستنی

طرز تهیه کیک بستنی:

تخم مرغ را با همزن زده تا حجمشان 2 یا 3 برابر شود شکر و وانیل را اضافه می نماییم و کمی با همزن می زنیم بعد آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را 2 بار الک کرده و به تدریج به مواد اضافه می نماییم.(بدون همزن) در آخر شیر را نیز اضافه می کنیم. در ظرفی به ابعاد 30*40 سانتیمتر ؛ کاغذ روغنی انداخته و روی آن را چرب میکنیم. مایه کیک را در سینی پهن کرده و به مدت 20 دقیقه در طبقه وسط فر قرار داده (فر را از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) گرم میکنیم.) سپس کیک را به صورت مثلثی برش داده و در کاسه ای که با سلفون پوشانده شده، قرارمی دهیم. به طوری که کف کاسه و دیواره های آن با کیک پوشیده شود. داخل آن را با بستنی سفید و صورتی و کاکائویی می پوشانیم. سپس روی آن را با بقیه تکه های کیک می پوشانیم و به مدت 24 ساعت در فریزر قرار می دهیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • مارال گفته:
    سلام. ممنون از دستور خوب کیکتون. لطفا در مورد نحوه قرار دادن بستنی ها روی کیک بیشتر توضیح بدبد. اصلا متوجه نشدم.
دیدگاهتان را بنویسید