چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کیک اسفنجی

کیک اسفنجی

56 بازدید
1 ساعت
مواد لازم

آرد- 1 پیمانه
بیکینگ پودر – یک چهارم قاشق چای خوری
نمک – یک چهارم قاشق چای خوری
وانیل – 1 قاشق چای خوری
تخم مرغ – 6 عدد
شکر – 1 پیمانه
آب – 2 قاشق غذاخوری
پوست لیمو یا پرتقال – 1 قاشق چای خوری
کرم تارتار – سه چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک اسفنجی

برای تهیه کیک اسفنجی به روش آمریکایی ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا می کنیم دو سوم شکر را به زرده اضافه کرده و با سرعت بالای همزن به مدت ۵ دقیقه می زنیم در این مرحله آب و پوست لیمو را به مخلوط شکر و زرده تخم مرغ اضافه می نماییم. مخلوط زرده را کناری گذاشته و پره های همزن را بخوبی شسته و خشک می کنیم . سپس سفیده تخم مرغ را با سرعت متوسط می زنیم تا کف کند در این مرحله مابقی شکر و کرم تارتار را به سفیده اضافه کرده و با سرعت بالا هم می زنیم تا کاملاً پف کند .

آرد را با نمک ، وانیل و بیکینگ پودر مخلوط و دوبار از الک رد می کنیم بار سوم  (الک کردن) را در سه مرحله به مخلوط زرده اضافه و با سرعت متوسط همزن می زنیم وقتی که صاف و یک دست شد سفیده تخم مرغ پف کرده را به زرده اضافه و به آرامی مخلوط می نماییم. قالب را کاغذ روغنی انداخته و روی آن را کمی چرب کرده و مایه کیک اسفنجی به روش آمریکایی را داخل آن می ریزیم و در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار داده تا روی کیک طلایی رنگ شود .

نکته :

  • بوسیله خلال دندان از پخت کیک اطمینان حاصل کنید.
  • فر را از قبل گرم کنید.
  • کیک اسفنجی پایه کیک های تولد و عروسی است که با خامه فرم گرفته تزیین می شود.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید