چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

koki-oal

کوکی جو با فندق و کشمش

1.6 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

فندق – ¾ پیمانه (115 گرم)
کره – 7 قاشق غذا خوری (نرم شده)
شکر قهوه ای روشن – 1 و ¼ پیمانه
تخم مرغ بزرگ زده شده – 1 عدد
وانیل – نصف قاشق چایخوری
عسل – 1 قاشق غذا خوری
آرد سفید – ¾ پیمانه
بیکینگ پودر – نصف قاشق چایخوری
آرد جو – 1 و ½ پیمانه
نمک – ¼ قاشق چایخوری
کشمش – دو سوم پیمانه
شیر – در صورت لزوم مقدار کم

طرز تهیه کوکی جو با فندق و کشمش

فر را از قبل با دمای 190 درجه ی سانتی گراد (375 درجه ی فارنهایت) گرم میکنیم و فندق ها را به مدت 5 دقیقه درون فر بو داده سپس بین یک دستمال تمیز پوست های آن را جدا کرده و خرد میکنیم.

در ظرفی شکر و کره را با همزن میزنیم تا صاف شود سپس تخم مرغ را به همراه وانیل و عسل به مواد اضافه کرده و با همزن بقدری میزنیم تا مایع یکدستی بدست بیاید.

آرد جو، بیکینگ پودر و نمک را در ظرفی دیگر مخلوط کرده و از الک رد میکنیم و به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم سپس کشمش و فندق خرد شده را به مواد اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم اگر موقع هم زدن مخلوط خیلی سفت بود کمی شیر اضافه میکنیم تا کمی مایه کوکی جو قندق و کشمش نرم شود.

سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و از مواد کوکی جو به اندازه دلخواه برداشته و گلوله میکنیم و روی سینی قرار میدهیم و کمی فشار می دهیم تا کوکی جو پهن شود.

3

به مدت  10 تا 15 دقیقه آن ها را در فر قرار دهید (تا طلایی شود)

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید