چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

chaqalh1

کوکو چاقلا بادام (چغاله بادام)

2 هزار بازدید
1/5 ساعت
مواد لازم

چغاله بادام – 500 گرم
قارچ – 150 گرم
گردو – 50 گرم
جعفری خرد شده – 2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد شده – 3 قاشق غذاخوری
ترخون تازه کمی خرد شده – 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ – 6 عدد
آرد نخودچی – 2 قاشق غذاخوری
جوزهندی – نصف قاشق چایخوری
دارچین – 1 قاشق مرباخوری
شکر – 1 قاشق مرباخوری
سیب زرد- 2 عدد
نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه کوکو چاقلا بادام (چغاله بادام)

چاقلاها را خلال کرده و با پودر دارچین و شکر مخلوط کرده و به مدت 1 ساعت صبر میکنیم تا خلال چاقلا بادام نرم شود. سیب زرد را نیز خلال کرده و با 1 قاشق چایخوری شکر و دارچین مخلوط میکنیم و نیم ساعت به آن زمان می دهیم.

چاقلاهای نرم شده را در روغن ریخته و بهمراه قارچ تفت می دهیم سپس جعفری و پیازچه خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم سیب زرد خلال شده ، گردوی نگینی شده و ترخون را اضافه کرده و مخلوط میکنیم و از روی حرارت برداشته و تا سرد شدن مواد صبر می کنیم.

تخم مرغ ، آرد نخودچی ، نمک ، فلفل و کمی پودر دارچین را با هم مخلوط کرده و با همزن می زنیم و به مواد سرد شده اضافه و در روغن سرخ میکنیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید