چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کوکوی سبزیجات و پنیر

کوکوی سبزیجات و پنیر

3.2 هزار بازدید
2ساعت
مواد لازم

اسفناج – 500 گرم
نان سوخاری – 4 ورق
شیر – 250 سی سی
کره – 50 گرم
پیاز خرد شده – 1 عدد
فلفل دلمه ای قرمز – 1 عدد
جعفری خرد شده – نصف فنجان
تخم مرغ – 3 عدد
پنیر سخت رنده شده – 200 گرم
نمک و فلفل – به مقدار لازم

طرز تهیه کوکوی سبزیجات و پنیر

شیر را با نان سوخاری خرد شده مخلوط می کنیم. سپس کره ، پیاز ، فلفل دلمه ای خرد شده، پنیر و جعفری را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه خوب هم زده به همراه نمک و فلفل به مواد اضافه می کنیم. اسفناج را با کمی آب به مدت 8 دقیقه می جوشانیم. اسفناج را در ظرف پیرکس ریخته و مواد تهیه شده را روی آن اضافه می کنیم و به مدت 90 دقیقه در حرارت 180 درجه سانتیگراد در فر قرار داده تا سطح کوکوی سبزیجات و پنیر طلایی شود.

کوکوی سبزیجات و پنیر بعنوان یک وعده ناهار به افراد با انگیزه لاغری پیشنهاد میگردد. نوش جان.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید