چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کورن داگ (Corn Dogs)

1141 بازدید 30 دقیقه

طرز تهیه کورن داگ (Corn Dogs):

در یک ظرف بزرگی آرد ذرت ، آرد ، شکر ، بیکینگ پودر و نمک را ریخته و با هم مخلوط میکنیم . در یک ظرف دیگر تخم مرغ را شکسته و با یک چنگال می زنیم سپس شیر ، روغن و عسل را اضافه و خوب هم می زنیم تا مایه یکنواختی بدست بیاید بعد مایه تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه و هم می زنیم تا به صورت یک خمیر یکدستی درست شود هر یک عدد سوسیس را در یک سیخ چوبی می زنیم و داخل خمیر می چرخانیم تا همه سطح آن خمیری شود سپس در روغن داغ فراوان سرخ میکنیم حدود 2 تا 3 دقیقه زمان برای سرخ کردن آن کافی است (روغن باید داغ باشد) وقتی روی کورن داگ طلایی تیره شد ، کورن داگ ها آماده سرو است.

نکته:

  • بهتر است خمیر را در یک لیوان بزرگ ریخته تا تمام سطح کورن داگ به صورت یکسان خمیر بچسبد.

برچسب ها :

, , , , , , , ,

دسته بندی ها :

خوراک , غذا ها , غذای فوری
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
vegetable pizza

پیتزا سبزیجات

هویج را پوست گرفته و بخارپز میکنیم سپس...

ادامه مطلب
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات