چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کورن داگ

کورن داگ (Corn Dogs)

1.8 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

آرد ذرت زرد – 1 پیمانه
آرد معمولی – 1 پیمانه
شکر – 1/4 پیمانه
بیکینگ پودر – 1 قاشق غذاخوری
شیر – نصف لیوان
روغن گیاهی (کنجد)- 1 قاشق غذاخوری
عسل – 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ – 1 عدد
نمک – 1/4 قاشق چایخوری
سوسیس – 10 عدد
سیخ چوبی – 10 عدد

طرز تهیه کورن داگ (Corn Dogs)

در یک ظرف بزرگی آرد ذرت ، آرد ، شکر ، بیکینگ پودر و نمک را ریخته و با هم مخلوط میکنیم . در یک ظرف دیگر تخم مرغ را شکسته و با یک چنگال می زنیم سپس شیر ، روغن و عسل را اضافه و خوب هم می زنیم تا مایه یکنواختی بدست بیاید بعد مایه تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه و هم می زنیم تا به صورت یک خمیر یکدستی درست شود هر یک عدد سوسیس را در یک سیخ چوبی می زنیم و داخل خمیر می چرخانیم تا همه سطح آن خمیری شود سپس در روغن داغ فراوان سرخ میکنیم حدود 2 تا 3 دقیقه زمان برای سرخ کردن آن کافی است (روغن باید داغ باشد) وقتی روی کورن داگ طلایی تیره شد ، کورن داگ ها آماده سرو است.

نکته:

  • بهتر است خمیر را در یک لیوان بزرگ ریخته تا تمام سطح کورن داگ به صورت یکسان خمیر بچسبد.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید