چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کورن داگ (Corn Dogs)

1485 بازدید 30 دقیقه

طرز تهیه کورن داگ (Corn Dogs):

در یک ظرف بزرگی آرد ذرت ، آرد ، شکر ، بیکینگ پودر و نمک را ریخته و با هم مخلوط میکنیم . در یک ظرف دیگر تخم مرغ را شکسته و با یک چنگال می زنیم سپس شیر ، روغن و عسل را اضافه و خوب هم می زنیم تا مایه یکنواختی بدست بیاید بعد مایه تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه و هم می زنیم تا به صورت یک خمیر یکدستی درست شود هر یک عدد سوسیس را در یک سیخ چوبی می زنیم و داخل خمیر می چرخانیم تا همه سطح آن خمیری شود سپس در روغن داغ فراوان سرخ میکنیم حدود 2 تا 3 دقیقه زمان برای سرخ کردن آن کافی است (روغن باید داغ باشد) وقتی روی کورن داگ طلایی تیره شد ، کورن داگ ها آماده سرو است.

نکته:

  • بهتر است خمیر را در یک لیوان بزرگ ریخته تا تمام سطح کورن داگ به صورت یکسان خمیر بچسبد.

برچسب ها :

, , , , , , , ,

دسته بندی ها :

خوراک , غذا ها , غذای فوری
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
chizbegher

مینی چیز برگر

ابتدا نان را از وسط به دو نیم...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات