چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Corn2

کنسرو ذرت

2.5 هزار بازدید
3 ساعت
مواد لازم

بلال متوسط – 5 عدد
شکر – 1 قاشق غذاخوری
نمک – 1 یا 2 قاشق غذاخوری
آب – به میزان لازم

طرز تهیه کنسرو ذرت

پوست بلال ها را کنده و دسته ی آن را جدا میکنیم . در یک قابلمه آب و نمک درست کرده و بک قاشق شکر به آن اضافه میکنیم و بلال ها را داخل آن ریخته و روی حرارت میکذاریم تا بلال ها پخته شود. بلال ها را از آب خارج کرده و به کمک چاقو یک ردیف ذرت ها را خالی کرده و بعد به راحتی بلال ها را دون میکنیم. دانه های ذرت را داخل شیشه های مناسب ریخته و با آبی که بلال را در آن پخته ایم پر کرده و در آن را محکم می بندیم و داخل یک قابلمه بزرگ میگذاریم و قابلمه را پر از آب نموده و روی حرارت میگذاریم بعد از اینکه جوش آمد 20 دقیقه ای زمان می دهیم .

Corn1

نکته :

  • میتوان ذرت ها را در زودپز پخت تا زمان پخت آن کمتر شود.
  • کنسرو ذرت را در جای خنک نگه می داریم.
  • برای تهیه کنسرو ذرت باید از بلال های تازه استفاده شود که اگر دانه آن را بین دو انگشت فشار دهیم راحت له شود و شیره آن بیرون بریزید.
  • مصرف شکر در تهیه کنسرو ذرت باعث نرم تر شدن بلال میشود.

با تشکر از بنفشه خانم برای ارسال عکس و دستور کنسرو ذرت

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید