چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

cherry compote

کمپوت گیلاس

2.5 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم
گیلاس – 1 کیلو
شکر – 250 گرم
آب – 3 لیوان

طرز تهیه کمپوت گیلاس

طرز تهیه کمپوت گیلاس:

شکر را در آب حل کرده و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد در حین جوشیدن گیلاس ها را داخل آن می ریزیم پخت گیلاس را تا زمانی که له نشده و ترک نخورده ادامه می دهیم بعد از سرد شدن ، کمپوت گیلاس را به یک شیشه دردار منتقل و در یخچال نگهداری میکنیم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید