چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کلوچه کشمشی-۲

1230 بازدید 2/5 ساعت

طرز تهیه کلوچه کشمشی-۲:

آب ولرم (38 درجه سانتیگراد) ، 1 قاشق آرد و مخمر را با هم مخلوط و تا حد خیس خوردن هم می زنیم روی ظرف حاوی مخمر را به مدت 4 تا 5 دقیقه با یک پارچه می پوشانیم وقتی مخمر کف کرد برای استفاده مناسب است.

شیر ولرم ، دارچین ، تخم مرغ ، شکر ، کره دمای محیط ، کشمش و مربای پرتقال (شهد آن را گرفته ایم) را با هم مخلوط میکینم و تا حل شدن شکر هم می زنیم سپس مخمر آماده شده را اضافه و هم می زنیم نصف آرد را اضافه و مخلوط میکنیم و مابقی آرد را به تدریج اضافه و ورز می دهیم آرد را تا زمانی اضافه میکنیم که تکه ای از خمیر به دست نچسبد (خمیر چسنبدگی دارد) روی ظرف خمیر را با یک پارچه پوشانده و به مدت یک و نیم ساعت خمیر استراحت کند.

ته قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم روی کاغذ روغنی و دیواره قالب را چرب میکنیم از خمیر به وزن 110 گرمی چونه گرفته و در قالب میگذاریم و روی قالب را با پارچه ای پوشانده و به مدت 25 دقیقه استراحت می دهیم .

آرد و شکر را مخلوط و به آب اضافه میکنیم تا یک خمیر شلی بدست بیاید و با قیف روی کلوچه های کشمشی علامت + می گذاریم .

زرده تخم مرغ و خامه را با هم مخلوط کرده و با قلمو روی کلوچه های کشمشی می مالیم. کلوچه ها ابتدا با دمای 200 درجه سانتیگراد طبقه وسط به مدت 10 دقیقه و بعد 180 د رجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار میدهیم تا روی کلوچه های کشمشی طلایی رنگ شود.

برچسب ها :

, , , , , , , , ,

دسته بندی ها :

دسر , شیرینی
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات