چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کلوچه کشمشی-۲

1150 بازدید 2/5 ساعت

طرز تهیه کلوچه کشمشی-۲:

آب ولرم (38 درجه سانتیگراد) ، 1 قاشق آرد و مخمر را با هم مخلوط و تا حد خیس خوردن هم می زنیم روی ظرف حاوی مخمر را به مدت 4 تا 5 دقیقه با یک پارچه می پوشانیم وقتی مخمر کف کرد برای استفاده مناسب است.

شیر ولرم ، دارچین ، تخم مرغ ، شکر ، کره دمای محیط ، کشمش و مربای پرتقال (شهد آن را گرفته ایم) را با هم مخلوط میکینم و تا حل شدن شکر هم می زنیم سپس مخمر آماده شده را اضافه و هم می زنیم نصف آرد را اضافه و مخلوط میکنیم و مابقی آرد را به تدریج اضافه و ورز می دهیم آرد را تا زمانی اضافه میکنیم که تکه ای از خمیر به دست نچسبد (خمیر چسنبدگی دارد) روی ظرف خمیر را با یک پارچه پوشانده و به مدت یک و نیم ساعت خمیر استراحت کند.

ته قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم روی کاغذ روغنی و دیواره قالب را چرب میکنیم از خمیر به وزن 110 گرمی چونه گرفته و در قالب میگذاریم و روی قالب را با پارچه ای پوشانده و به مدت 25 دقیقه استراحت می دهیم .

آرد و شکر را مخلوط و به آب اضافه میکنیم تا یک خمیر شلی بدست بیاید و با قیف روی کلوچه های کشمشی علامت + می گذاریم .

زرده تخم مرغ و خامه را با هم مخلوط کرده و با قلمو روی کلوچه های کشمشی می مالیم. کلوچه ها ابتدا با دمای 200 درجه سانتیگراد طبقه وسط به مدت 10 دقیقه و بعد 180 د رجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار میدهیم تا روی کلوچه های کشمشی طلایی رنگ شود.

برچسب ها :

, , , , , , , , ,

دسته بندی ها :

دسر , شیرینی
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
Sausage Salad

سالاد سوسیس

کاهوی خرد شده را در ظرف سالاد می...

ادامه مطلب
برترین مطالب
بازدید ها تعداد نظرات
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات