چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

crepe

کرپ

2.7 هزار بازدید
15 دقیقه
مواد لازم

شیر – 1 لیوان
آرد سفید نرم – 1 لیوان (125 گرم)
تخم مرغ – 5 عدد
روغن مایع – 5 قاشق سوپخوری
نمک – به مقدار کم

طرز تهیه کرپ

ابتدا تخم مرغ ها را با چنگال زده و شیر را به آن اضافه میکنیم و سپس آرد را از الک رد کرده و به تخم مرغ و شیر اضافه و مخلوط میکنیم  ، روغن مایع (کره آب شده) و نمک را به مایه خمیر اضافه کرده و هم می زنیم (غلظت خمیر کرپ مثل ماست شل است)

یک تابه کوچک (18 سانتیمتری) را کمی روغن ریخته تا چرب شود (اضافه روغن را خالی می کنیم) با یک ملاقه کوچک از خمیر کرپ داخل یک ملاقه ریخته و تابه را می چرخانیم تا کل سطح تابه به خمیر آغشته شود.وقتی لبه های کرپ تغییر رنگ داد آن را برمیگردانیم تا طرف دیگر کمی برشته شود.

نکته طرف دوم کرپ که سرخ می شود روی کرپ است مواد میانی کرپ را در روی سرخ شده باید ریخته و بعد لوله کرد و سرخ نمود. در مورد کرپ های که میان آن مربا و خامه ریخته میشود دو طرف کرپ را برشته می نماییم.

میتوان کرپ را با آرد برنج نیز تهیه نمود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید