چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کروکت گوشت

1.8 هزار بازدید
2 ساعت
مواد لازم

گوشت چرخ کرده بدون چربی- 300 گرم
برنج آبکش شده – 1/2 پیمانه
پیاز رنده شده – 1 عدد
تخم مرغ – 3 عدد
سس سفید – 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
آرد سفید – 1 پیمانه
آرد سوخاری – 1 پیمانه
ادویه – به میزان لازم
روغن سرخ کردنی – به میزان لازم

طرز تهیه کروکت گوشت

برنج را آبکش می کنیم و با گوشت چرخ کرده ، پیاز رنده شده ، یک عدد تخم مرغ ، سس سفید ، نمک و فلفل مخلوط میکنیم تا یک خمیر یکدستی بدست بیاید. سپس خمیر کروکت گوشت را به مدت نیم ساعت در دمای آشپزخانه استراحت می دهیم.

دو عدد تخم مرغ را با چنگال می زنیم و ادویه را با آرد سوخاری مخلوط میکنیم. سپس از خمیر به اندازه نارنگی برداشته و به صورت لوله درست میکنیم و در آرد سفید می غلطانیم و بعد در تخم مرغ زده شده می زنیم و بعد از آن در آرد سوخاری می چرخانیم تا تمام سطح آن با آرد سوخاری پوشانده شود. تمام مواد را آماده کرده و در کناری میگذاریم . بعد در روغن کاملاٌ داغ سرخ میکنیم باید حرارت ملایم باشد تا علاوه بر سرخ شدن مواد داخل کروکت پخته شود.

کروکت ها باید در روغن شناور باشند. بعد از سرخ شدن کروکت گوشت، آنها را روی دستمال آشپزخانه گذاشته تا روغن اضافه آنها گرفته شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید