چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

طرز تهیه کرم کاسترد قالبی:

پودر کاسترد (کاستارد) را به شیر سرد اضافه کرده و هم می زنیم کم کم شکر را به مواد اضافه می کنیم تا شیرینی آن مطابق ذائقه خانواده بشود . شکر و پودر کاسترد که در شیر حل شد روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد . پودر ژلاتین با چند قاشق آب مخلوط کرده و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده تا شفاف شود خامه را به ژلاتین حل شده اضافه و کامل هم می زنیم تا یکدست شود. زمانی که محلول شیر به غلظت فرنی رسید مخلوط ژلاتین و خامه را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود. قالب را چرب کرده و مایه کرم کاسترد را در قالب می ریزیم و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد سپس کرم کاسترد قالبی را در ظرف سرو بر می گردانیم و سرو می نماییم.

برچسب ها :

, , , , ,

دسته بندی ها :

دسر
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
Shami

شامی

گوشت گوساله را با یک عدد پیاز و...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات