چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کرم کاسترد قالبی

کرم کاسترد قالبی

4.7 هزار بازدید
مواد لازم

شیر – سه پیمانه
پودر کاسترد – 4 قاشق غذاخوری
شکر – به مقدار لازم
پودر ژلاتین – 3 قاشق غذاخوری
خامه – 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کرم کاسترد قالبی

پودر کاسترد (کاستارد) را به شیر سرد اضافه کرده و هم می زنیم کم کم شکر را به مواد اضافه می کنیم تا شیرینی آن مطابق ذائقه خانواده بشود . شکر و پودر کاسترد که در شیر حل شد روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد . پودر ژلاتین با چند قاشق آب مخلوط کرده و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده تا شفاف شود خامه را به ژلاتین حل شده اضافه و کامل هم می زنیم تا یکدست شود. زمانی که محلول شیر به غلظت فرنی رسید مخلوط ژلاتین و خامه را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود. قالب را چرب کرده و مایه کرم کاسترد را در قالب می ریزیم و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد سپس کرم کاسترد قالبی را در ظرف سرو بر می گردانیم و سرو می نماییم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید