چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

طرز تهیه کرم کاسترد قالبی:

پودر کاسترد (کاستارد) را به شیر سرد اضافه کرده و هم می زنیم کم کم شکر را به مواد اضافه می کنیم تا شیرینی آن مطابق ذائقه خانواده بشود . شکر و پودر کاسترد که در شیر حل شد روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب هم می زنیم تا ته نگیرد . پودر ژلاتین با چند قاشق آب مخلوط کرده و روی حرارت غیرمستقیم (بن ماری) قرار داده تا شفاف شود خامه را به ژلاتین حل شده اضافه و کامل هم می زنیم تا یکدست شود. زمانی که محلول شیر به غلظت فرنی رسید مخلوط ژلاتین و خامه را به آن اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود. قالب را چرب کرده و مایه کرم کاسترد را در قالب می ریزیم و به مدت ۳ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد سپس کرم کاسترد قالبی را در ظرف سرو بر می گردانیم و سرو می نماییم.

برچسب ها :

, , , , ,

دسته بندی ها :

دسر
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
tas kabab

تاس کباب

طرز تهیه تاس کباب: پیاز ها را حلقه ای...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات