چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کرفس پلو

کرفس پلو

162 بازدید
90 دقیقه
مواد لازم

گوشت چرخ کرده – 300 گرم
پیاز متوسط – 1 عدد
سیر – دو حبه
رب گوجه فرنگی – 3 قاشق غذاخوری
برنج – 4 لیوان
ساقه کرفس – 400 گرم
پودر لیمو عمانی – 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل – به میزان لازم
کره محلی – 50 گرم
زعفران دم کرده – 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کرفس پلو

برای تهیه کرفس پلو ابتدا کوفته ریزه درست می کنیم ، پیاز را رنده ریز کرده و کمی صبر می کنیم تا آب پیاز جدا شود با قاشق آب پیاز را دور می ریزیم؛ گوشت چرخ کرده، نمک ، فلفل (یا هر ادویه مورد نظر) و سیر له شده را به آن اضافه و خوب ورز می دهیم، سپس کوفته ریزه یا قلقلی درست می نماییم بعد در کمی کره سرخ می کنیم. ساقه کرفس خرد شده را در کمی کره تفت می دهیم تا نرم شود . رب گوجه فرنگی و کوفته ریزه ها را به همراه یک پیمانه آب به کرفس اضافه می نماییم و حرارت را کم کرده و زمان می دهیم تا پخته و آب آن کشیده شود .

برنج را آبکش می کنیم و از مایه کرفس و گوشت لا به لای پلو ریخته و کمی هم پودر لیمو عمانی می پاشیم . در آخر زعفران دم کرده را با مابقی کره مخلوط کرده و روی برنج می ریزیم و کرفس پلو را دم می گذاریم.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید