چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کدو با پنیر پارمزان

کدو با پنیر پارمزان

55 بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

کدو متوسط – 3 عدد
روغن زیتون – 1 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان – نصف پیمانه
پودر پاپریکا ، پودر سیر و نمک – به  میزان لازم

طرز تهیه کدو با پنیر پارمزان

کدوها را خوب شسته و با پوست به قطر ۵ میلیمتر ورقه ورقه می کنیم دو طرف کدوهای حلقه شده را نمک و پودر سیر می پاشیم . سینی فر را به روغن آغشته کرده و کدوهای حلقه شده را کنار هم روی سینی می چینیم . سطح روی کدوها را بوسیله برس به روغن زیتون آغشته کرده و یک لایه پنیر پارمزان روی حلقه های کدو قرار می دهیم پودر پاپریکا را روی آنها پاشیده و در فر با ۲۳۰ درجه سانتیگراد یا ۴۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار می دهیم تا کدوها نرم و پنیر پارمزان آب شده و حباب بزند. کدو با پنیر پارمزان را از فر خارج کرده و پنج دقیقه زمان می دهیم تا خنک شود در صورت نیاز نمک و پودرسیر روی آنها می پاشیم و سرو می نماییم.

نکته :

  • فر را از قبل گرم می کنیم.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید