چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کباب چنجه

کباب چنجه

2.5 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

گوشت ران گوسفند- 1 کیلوگرم
پیاز درشت – 1 عدد
ماست کم چرب – 4 قاشق غذاخوری
لیمو ترش – 3 عدد
نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم
روغن زیتون – 3 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای – 2 عدد

طرز تهیه کباب چنجه

پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم سپس با ماست مخلوط کرده و آب لیمو ها ، نمک ، فلفل سیاه و روغن زیتون را به آن اضافه و خوب هم می زنیم . گوشت را به قطعات 2 سانتیمتر خرد و به مخلوط پیاز اضافه می کنیم، گوشت ها را کمی زیر و رو کرده و درِ ظرف را می گذاریم و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت ترد و نرم شود. بعد از زمان استراحت گوشت ها را روی سطح صافی گذاشته و با پشت کارد یا بیفتک کوب کمی آنها را می کوبیم و به سیخ می کشیم . در لا به لای آنها از فلفل دلمه ای خرد شده و دنبه استفاده می نماییم. سیخ های کباب چنجه را روی آتش ملایم زغال گذاشته و چند بار سیخ ها را می چرخانیم تا گوشت ها در زمان کباب شدن خشک نشوند.

نکته:

  • استفاده از دنبه اختیاری است.
  • میتوان از فیله گوسفند به جای گوشت ران استفاده نمود.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • علی گفته:
    سلام ببخشید دستورتون برا چند نفره؟
دیدگاهتان را بنویسید