چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کباب چنجه

1368 بازدید 30 دقیقه

طرز تهیه کباب چنجه:

پیاز را با رنده ریز رنده می کنیم سپس با ماست مخلوط کرده و آب لیمو ها ، نمک ، فلفل سیاه و روغن زیتون را به آن اضافه و خوب هم می زنیم . گوشت را به قطعات 2 سانتیمتر خرد و به مخلوط پیاز اضافه می کنیم، گوشت ها را کمی زیر و رو کرده و درِ ظرف را می گذاریم و به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا گوشت ترد و نرم شود. بعد از زمان استراحت گوشت ها را روی سطح صافی گذاشته و با پشت کارد یا بیفتک کوب کمی آنها را می کوبیم و به سیخ می کشیم . در لا به لای آنها از فلفل دلمه ای خرد شده و دنبه استفاده می نماییم. سیخ های کباب چنجه را روی آتش ملایم زغال گذاشته و چند بار سیخ ها را می چرخانیم تا گوشت ها در زمان کباب شدن خشک نشوند.

نکته:
  • استفاده از دنبه اختیاری است.
  • میتوان از فیله گوسفند به جای گوشت ران استفاده نمود.

برچسب ها :

, , , , , , ,

دسته بندی ها :

غذا ها , کباب
نظرات 2 نظر

علی گفته :

سلام ببخشید دستورتون برا چند نفره؟
خرداد ۲۳, ۱۳۹۶ , پاسخ
یک پیشنهاد
کرم طالبی

کرم طالبی

پوست طالبی را گرفته و به قطعات کوچک...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات