چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کباب مرغ لقمه ای

2940 بازدید 30 دقیقه

طرز تهیه کباب مرغ لقمه ای:

گوشت ران و سینه مرغ را دوبار چرخ میکنیم ، پیاز را رنده ریز کرده و آب آن را میگیریم و به همراه سس خردل ، سس گوجه فرنگی ، زعفران غلیظ  ، کره نرم شده در دمای محیط ، نمک ، فلفل و پودر سیر به گوشت اضافه و ورز می دهیم و از ساقه کرفس بعنوان سیخ استفاده کرده و گوشت را به دور ساقه کرفس فشرده و در روغن داغ سرخ میکنیم.

chicken-kebab3

نکته : میتوان به دور کرفس (قسمتی که دسته محسوب میگردد) کاغذ آلومینیمی پیچید تا در زمان سرخ شدن کرفس تغییر رنگ ندهد.

برچسب ها :

, , , , , , , ,

دسته بندی ها :

غذا ها , کباب
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
halva-date1

حلوای خرمایی

در یک قابلمه روغن ریخته و وقتی داغ...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات