چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

chicken-kebab

کباب مرغ لقمه ای

3.6 هزار بازدید
30 دقیقه
مواد لازم

گوشت مرغ – نیم کیلو
پیاز متوسط – 1 عدد
سس خردل – 1 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی – 1 قاشق سوپخوری
زعفران غلیظ – 1 قاشق سوپخوری
پودر سیر – 1 قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم
کره – 30 گرم
ساقه کرفس – 12 عدد
روغن – به میزان لازم

طرز تهیه کباب مرغ لقمه ای

گوشت ران و سینه مرغ را دوبار چرخ میکنیم ، پیاز را رنده ریز کرده و آب آن را میگیریم و به همراه سس خردل ، سس گوجه فرنگی ، زعفران غلیظ  ، کره نرم شده در دمای محیط ، نمک ، فلفل و پودر سیر به گوشت اضافه و ورز می دهیم و از ساقه کرفس بعنوان سیخ استفاده کرده و گوشت را به دور ساقه کرفس فشرده و در روغن داغ سرخ میکنیم.

chicken-kebab3

نکته : میتوان به دور کرفس (قسمتی که دسته محسوب میگردد) کاغذ آلومینیمی پیچید تا در زمان سرخ شدن کرفس تغییر رنگ ندهد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید