چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کباب مرغ لقمه ای

3344 بازدید 30 دقیقه

طرز تهیه کباب مرغ لقمه ای:

گوشت ران و سینه مرغ را دوبار چرخ میکنیم ، پیاز را رنده ریز کرده و آب آن را میگیریم و به همراه سس خردل ، سس گوجه فرنگی ، زعفران غلیظ  ، کره نرم شده در دمای محیط ، نمک ، فلفل و پودر سیر به گوشت اضافه و ورز می دهیم و از ساقه کرفس بعنوان سیخ استفاده کرده و گوشت را به دور ساقه کرفس فشرده و در روغن داغ سرخ میکنیم.

chicken-kebab3

نکته : میتوان به دور کرفس (قسمتی که دسته محسوب میگردد) کاغذ آلومینیمی پیچید تا در زمان سرخ شدن کرفس تغییر رنگ ندهد.

برچسب ها :

, , , , , , , ,

دسته بندی ها :

غذا ها , کباب
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
Stew Tangerine

خورش نارنگی

خلال پوست نارنج را دوبار با آب سرد...

ادامه مطلب
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات