چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کباب ترکی

کباب ترکی

2.9 هزار بازدید
50 دقیقه
مواد لازم

گوشت فیله گوساله – 250 گرم
پیاز – 3 عدد
روغن مایع – نصف پیمانه
نمک و فلفل – به میزان لازم

طرز تهیه کباب ترکی

فیله گوساله را خیلی نازک (به قطر چوب کبریت) برش می زنیم . ۲ عدد از پیاز را رنده ریز کرده و چند دقیقه زمان می دهیم تا آب پیاز جدا شود سپس پیاز رنده شده را خوب فشار داده تا کاملاً آب پیاز جدا شود بعد به همراه  روغن مایع و فلفل به گوشت اضافه و مخلوط می کنیم . مخلوط کباب ترکی (دنر کباب) را در یخچال به مدت ۲ ساعت استراحت می دهیم . پیاز سوم را خلالی باریک برش زده و در روغن تفت می دهیم تا شفاف و سبک شود پیاز تفت داده شده را از تابه خارج می نماییم . گوشت ها را نمک زده و با حرارت بالا به مدت ۳ دقیقه تفت می دهیم . سپس گوشت و پیاز و سایر مخلفات را داخل نان باگت یا لواش گذاشته و سرو می نماییم.

نکته:

  • گوشت باید به جهت الیاف برش زده شود تا در هنگام کباب شدن سفت نشود.
  • نمک را در زمان پخت باید به گوشت قرمز اضافه کرد ولی اگر با فیله مرغ درست می کنید نمک را همان ابتدا اضافه نمایید.
  • در زمان طبخ گوشت اگر حرارت کم باشد گوشت آب انداخته و جمع می شود.
  • می توان به جای فیله گوساله از گوشت راسته گوسفند نیز استفاده نمود.
آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید