چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

chicken-kebab

کباب تابه ای مرغ

15 هزار بازدید
1 ساعت
مواد لازم

سینه مرع – 1 عدد
پیاز بزرگ – 2 عدد
نمک و فلفل – به میزان لازم
آبلیمو – 3 تا 4 قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه)
زعفران دم کرده – 1/2 استکان
گوجه فرنگی – 2 تا 3 عدد
رب گوجه فرنگی – 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ

سینه مرغ را چرخ میکنیم ، پیاز را رنده ریز کرده و چند دقیقه ای صبر میکنیم تا آب پیاز جدا شود آب جدا شده را دور می ریزیم سپس نمک ، فلفل ، زعفران (2 قاشق غذاخوری) و آبلیمو را به مرغ و پیاز اضافه و خوب ورز می دهیم مواد کباب تابه ای مرغ را در یک ظرف دردار در یخچال به مدت 2 تا 3 ساعت قرار میدهیم تا گوشت مرغ ترد شود. سپس در تابه سرخ می نماییم. گوجه فرنگی ها را نصف کرده و در روغن کمی سرخ میکنیم . رب گوجه فرنگی را در نصف استکان آب حل کرده و کمی نمک ،فلفل و کمی زعفران دم کرده به آن اضافه و هم می زنیم بعد از سرخ شدن کباب های مرغ ، آنها را در تابه چیده و گوجه فرنگی های سرخ شده روی آن چیده و سس آماده شده را روی آن می ریزیم و حرارت را کم نموده تا کمی سس کباب تابه ای مرغ غلیظ شود .

با تشکر از خانم زهرا قره داغی برای ارسال دستور و عکس کباب تابه ای مرغ

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • حکیمه گفته:
    ممنون بابت آموزش... خوشمزه بود منم درست کردم.
  • حکیمه گفته:
    خوشمزه بود ...ممنون بابت آموزش
  • زهرا گفته:
    پس چرا وقتی سسو روی کباب می ریزی کباب قرمز نمیشه ؟
  • نازنین گفته:
    من سینه و رون مرغ را یا سلیقه ای با پیاز کمی نخود گاهی با یه مقدار گوشت یا سویای خیس خورده و خیلی کم دنبه گوسفند حتما ورز می دم و تو روغن خیلی خیلی کم حالت بخار پز می زارم خوب بپزه و سرخ شه خیلی خوشمزه میشه و با خیارشور و کاهو و گوجه عالی می شه امتحان کنید
  • خسته دختر لرستانی گفته:
    بد نبود ددددددددد
  • خسته دختر لرستانی گفته:
    بد نبود
دیدگاهتان را بنویسید