چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کاپ کیک اسفناج

4568 بازدید 25 دقیقه

طرز تهیه کاپ کیک اسفناج:

اسفناج و قارچ را در کمی روغن تفت می دهیم سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کرده و هم می زنیم نمک ، فلفل و پنیر را به آن افزوده و ظرف را از روی حرارت بر میداریم و مواد را در قالب مافین ریخته و داخل فر به مدت 10 تا 15 دقیقه با حرارت 175 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا پنیر آن آب شده و طلایی شود.

برچسب ها :

, , , , , , , ,

دسته بندی ها :

املت , غذا ها , غذای فوری , پیش غذا
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
Saffron Biscuits

بیسکویت زعفرانی

زعفران در آبجوش حل کرده و کناری میگذاریم...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات