چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Spinach-Cup-Cake

کاپ کیک اسفناج

5.1 هزار بازدید
25 دقیقه
مواد لازم

اسفناج – 300 گرم
تخم مرغ – 4 عدد
پنیر پارمزان – 1 پیمانه
قارچ – 250 گرم
نمک و فلفل – به میزان لازم
روغن – به میزان کم

طرز تهیه کاپ کیک اسفناج

اسفناج و قارچ را در کمی روغن تفت می دهیم سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کرده و هم می زنیم نمک ، فلفل و پنیر را به آن افزوده و ظرف را از روی حرارت بر میداریم و مواد را در قالب مافین ریخته و داخل فر به مدت 10 تا 15 دقیقه با حرارت 175 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا پنیر آن آب شده و طلایی شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید