چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

کاسرول سوسیس

کاسرول سوسیس

162 بازدید
35 دقیقه
مواد لازم

سوسیس خرد‌شده – نصف پیمانه
فلفل دلمه‌ای خردشده – نصف پیمانه
پیاز خرد‌شده – نصف پیمانه
پنیر چدار – یک و نیم پیمانه
تخم مرغ – ۱۰ عدد
شیر – نصف پیمانه

طرز تهیه کاسرول سوسیس

سوسیس ، فلفل دلمه ای و پیاز را نگینی خرد می کنیم . سوسیس را در روغن سرخ کرده و بعد پیاز و فلفل دلمه ای را به آن اضافه و ۲ تا ۳ دقیقه تفت می دهیم.  قالب کمربندی به قطر ۱۸ سانتیمتر انتخاب می کنیم مواد تفت داده شده را داخل آن ریخته و روی آن پنیر چدار را می پاشیم . تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ با همزن دستی می زنیم و شیر را به آن اضافه می نماییم و روی پنیر می ریزیم و روی ظرف را با فویل آلومینیومی می پوشانیم . ظرف کاسرول سوسیس را در بخار پز به مدت ۲۵ دقیقه قرار می دهیم .

در شرایطی که بخارپز ندارید می توان یک قابلمه بزرگتر از قالب انتخاب نمود داخل آن را سبد فلزی گذاشت و کف قابلمه را آب ریخت و قالب را روی سبد فلزی گذاشت و درِ قابلمه را گذاشت تا کاسرول سوسیس آماده شود.

بعد از آماده شدن ۱۰ دقیقه صبر کنید و بعد کاسرول سوسیس را به ظرف مورد نظر سرو منتقل نمایید.

میتوان کاسرول را در یک ظرف پیرکس نیز تهیه کرد که با همان ظرف سرو می نماییم

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید