چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

ژله سوپرایز

10988 بازدید 6 ساعت

طرز تهیه ژله سوپرایز:

طرز تهیه ژله سوپرایز:

یک بسته ژله آلوئه ورا را در 1 پیمانه آب جوش حل کرده و ظرف ژله را روی بخار آب قرار می دهیم تا کاملاً شفاف شود ، سپس صبر میکنیم تا ژله سرد شود. (در حد بستن ژله)

یک لیوان از بستنی وانیلی را در دمای محیط قرار می دهیم تا آب شود.

قالب پاند کیک را خیس کرده و در فریزر قرار میدهیم تا یخ بزند.

ژله آلوئه ورا سرد شده را با بستنی آب شده مخلوط کرده و در قالب پاند کیک می ریزیم و به مدت 4 تا 5 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد.

2 بسته ژله توت فرنگی را در 3 لیوان آب جوش حل کرده و در یک ظرف مسطح ریخته و در یخچال به مدت 4 تا 5 ساعت قرار می دهیم تا ژله توت فرنگی خودش را بگیرد. سپس ژله توت فرنگی را با قالب مورد نظر قالب می زنیم. (مثل قالب قلب ویا ستاره )

jelly2

jelly3

ژله آلوئه ورا و بستنی را بعد از 5 ساعت از یخچال درآورده و انگشتمان را روی آن می گذاریم اگر اثر انگشتمان روی ژله نماند ژله بستنی آماده انجام مراحل بعدی کار است . ژله های قالبی توت فرنگی را کنار هم در وسط روی ژله بستنی قرار میدهیم به طوریکه یک ردیف ژله قالب خورده توت فرنگی باشد. (اگر ژله ها به هم نچسبید میتوان با انگشت مابین ژله قالبی ها کمی آب سرد مالید)

jelly1

سپس مانند مرحله اول ژله بستنی درست میکنیم و مقداری از آن را با قاشق در کنار ژله های قالبی توت فرنگی می ریزیم و 1 ساعتی در یخچال قرار میدهیم و اگر اثر انگشتمان روی ژله بستنی نماند مابقی ژله را روی مواد ریخته و در یخچال قرار میدهیم تا ژله سوپراریز خودش را بگیرد.

نکته : قالب ژله را در زمان سرو بر میگردانیم بنابراین در قالبهای که اشکال منظم ندارند (مثل قالب قلب) باید دقت شود و برعکس در قالب پاند کیک گذاشته شود.

نکته : چاقوی که ژله سوپرایز را برش می زنیم باید لحظه ای در آبجوش قرار داده و بعد برش بزنیم .

برچسب ها :

, , , , ,

دسته بندی ها :

تزیینات , دسر , غذا
نظرات 8 نظر

معصومه گفته :

سلام خیلی عالی من درست کردم بعد چیدن قلبها در دو مرحله ژله بستنی رو ریختم ولی بین اونها یکدست نشد و مثل رولت شد
آذر ۳, ۱۳۹۵ , پاسخ

شیما گفته :

سلام من ژله دوم رو ریختم ژله های قلب معلق شدن و بهم ریخته چجوری درست کنم
بهمن ۱۳, ۱۳۹۳ , پاسخ

سپید گفته :

چرا قالب رو خیس کنیم و در فریز بگذاریم تا یخ ببندد؟؟
بهمن ۵, ۱۳۹۳ , پاسخ

الي گفته :

تنكززززززززززززززززززززز
اردیبهشت ۲۷, ۱۳۹۳ , پاسخ

الي گفته :

كاش از مراحلش هم عكس ميذاشتين..توضيحات خيلي شفاف نبود..مرسي
اردیبهشت ۲۴, ۱۳۹۳ , پاسخ
یک پیشنهاد
halim

حلیم فوری

طرز تهیه حلیم فوری: گوشت و پیاز را...

ادامه مطلب
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات