چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

ژله رولی

7334 بازدید 5 ساعت

طرز تهیه ژله رولی:

طرز تهیه ژله رولی:

در قالب 25 * 35 فلزی یک مقدار آب ریخته و خیس کرده و آب اضافه را خالی می کنیم و  سپس در فریزر میگذاریم تا یخ بزند.

2 بسته پودر ژله لیمو را با 3 پیمانه آبجوش مخلوط کرده و هم میزنیم تا حل شود سپس مارشملو را در محلول ژله لیمو ریخته و ظرف را روی بخار آب قرار بدهیم تا سریعتر مارشملو ها در ژله لیمو حل شود. بعد ژله لیمو را در قالب یخ زده ریخته و 3 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا ژله ببندد.

پودر ژله آلوئورا در 1/5 پیمانه آبجوش حل کرده و در دمای آشپزخانه می گذاریم تا سرد شود.

بعد از 3 ساعت که ژله لیمو بسته شد. اطراف ژله را بوسیله چاقو از قالب جدا میکنیم و ژله را به صورت نواری به اندازه دلخواه برش می زنیم (میتوان از خط  کش استفاده کرد باید سطح خط کش را چرب کرد) و با چاقو ژله را از کف قالب جدا میکنیم و لوله میکنیم. در یک ظرف پلاستیکی روغن اسپری کرده و می چینیم و ژله آلوئورا سرد شده را با قاشق کم کم در لابه لای ژله های لوله شده می ریزیم و در یخچال میگذاریم یک تا دو ساعت بعد دوباره با قاشق ژله آلوئورا را می ریزیم و این کار را ادامه می دهیم تا روی سطح ژله های لوله  شده، ژله آلوئورا قرار بگیرد. در زمان سرو ژله را در ظرف مورد نظر برمیگردانیم.

نکته : میتوان از طعم های دیگر ژله برای ترکیب با مارشملو استفاده کرد.

برچسب ها :

, , ,

دسته بندی ها :

تزیینات , غذا
نظرات 5 نظر

مينا گفته :

كاش عكس مواد اوليه رو مي انداختين مارشملويي كه من از شيبابا ديدم پودر نارگيل داره ژله رو خراب نمي كنه؟ و سفته .اياحل مي شه؟
تیر ۹, ۱۳۹۳ , پاسخ

    مدیر گفته :

    از مارشملوی مارک شیبابا میتوان استفاده کرد فقط ژله طعم نارگیلی میدهد. مارشملوی ساده نیز در بازار میباشد که وارداتی است.
    تیر ۹, ۱۳۹۳ , پاسخ

سمانه گفته :

مرسی از توضیحتون
فروردین ۲۷, ۱۳۹۳ , پاسخ

الهه گفته :

مارشملو چیه میشه توضیح بدین، خیلی باسلیقه و قشنگه مرسی
فروردین ۲۵, ۱۳۹۳ , پاسخ
یک پیشنهاد
سیب زمینی

سیب زمینی شیرین سرخ شده

فر را با ۲۳۰ درجه سانتیگراد (۴۵۰ درجه...

ادامه مطلب
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات