چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

jelly-roll

ژله رولی

8.9 هزار بازدید
5 ساعت
مواد لازم
ژله آلوئورا- 1 بسته

ژله لیمو - 2 بسته

آبجوش - 4/5 پیمانه

مارشملو - 4 بسته

طرز تهیه ژله رولی

طرز تهیه ژله رولی:

در قالب 25 * 35 فلزی یک مقدار آب ریخته و خیس کرده و آب اضافه را خالی می کنیم و  سپس در فریزر میگذاریم تا یخ بزند.

2 بسته پودر ژله لیمو را با 3 پیمانه آبجوش مخلوط کرده و هم میزنیم تا حل شود سپس مارشملو را در محلول ژله لیمو ریخته و ظرف را روی بخار آب قرار بدهیم تا سریعتر مارشملو ها در ژله لیمو حل شود. بعد ژله لیمو را در قالب یخ زده ریخته و 3 ساعت در یخچال قرار میدهیم تا ژله ببندد.

پودر ژله آلوئورا در 1/5 پیمانه آبجوش حل کرده و در دمای آشپزخانه می گذاریم تا سرد شود.

بعد از 3 ساعت که ژله لیمو بسته شد. اطراف ژله را بوسیله چاقو از قالب جدا میکنیم و ژله را به صورت نواری به اندازه دلخواه برش می زنیم (میتوان از خط  کش استفاده کرد باید سطح خط کش را چرب کرد) و با چاقو ژله را از کف قالب جدا میکنیم و لوله میکنیم. در یک ظرف پلاستیکی روغن اسپری کرده و می چینیم و ژله آلوئورا سرد شده را با قاشق کم کم در لابه لای ژله های لوله شده می ریزیم و در یخچال میگذاریم یک تا دو ساعت بعد دوباره با قاشق ژله آلوئورا را می ریزیم و این کار را ادامه می دهیم تا روی سطح ژله های لوله  شده، ژله آلوئورا قرار بگیرد. در زمان سرو ژله را در ظرف مورد نظر برمیگردانیم.

نکته : میتوان از طعم های دیگر ژله برای ترکیب با مارشملو استفاده کرد.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها
  • مينا گفته:
    كاش عكس مواد اوليه رو مي انداختين مارشملويي كه من از شيبابا ديدم پودر نارگيل داره ژله رو خراب نمي كنه؟ و سفته .اياحل مي شه؟
    • مدیر گفته:
      از مارشملوی مارک شیبابا میتوان استفاده کرد فقط ژله طعم نارگیلی میدهد. مارشملوی ساده نیز در بازار میباشد که وارداتی است.
  • سمانه گفته:
    مرسی از توضیحتون
  • الهه گفته:
    مارشملو چیه میشه توضیح بدین، خیلی باسلیقه و قشنگه مرسی
دیدگاهتان را بنویسید