چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

ژله خرده شیشه

3563 بازدید 4 ساعت

طرز تهیه ژله خرده شیشه:

طرز تهیه ژله خرده شیشه:

ژله بلوبری را با 3 لیوان آبجوش حل کرده و ظرف ژله را روی کتری آبجوش میگذاریم و هم می زنیم (برای اینکه تمام دانه های آن حل شود و ژله شفافی بدست بیاید) سپس ژله را در یک ظرف مستطیل شکلی ریخته که ارتفاع ژله حدوداً 1 تا 2 سانتیمتر باشد سپس در یخچال گذاشته تا ژله ببندد. ژله طعم های دیگر را نیز به این طریق درست میکنیم. فقط ژله آلوئه ورا را در یخچال قرار نمی دهیم و میگذاریم در دمای آشپزخانه سرد شود.

بعد از بسته شدن ژله ها با یک کاتر (مثل ستاره یا قلب ) که کمی چرب کرده ایم ژله ها را قالب می زنیم.

glace-jelly

ظرف بزرگی که میخواهیم ژله خرده شیشه را در آن درست کنیم خیس کرده و در فریزر قرار میدهیم تا یخ بزند سپس قالبهای رنگی ژله را داخل آن می چینیم. ژله آلوئه ورا را که در دمای آشپزخانه سرد شده است را روی ژله قالبی ها با قاشق و به آرامی ریخته تا روی ژله قالبی ها را بپوشاند و در یخچال به مدت 1 ساعت قرار میدهیم، سپس یک لایه دیگر از قالبهای رنگی چیده و ژله آلوئه ورا را با قاشق به آرامی روی آن می ریزیم این کار را تکرار میکنیم تا ظرف ژله کاملاً پر شود.

برای خارج کردن ژله از قالب کافی است ابتدا با پشت یک چاقو ژله را از قالب جدا کرده و قالب را در آب ولرم قرار دهیم ویا بعد از جدا کردن ژله از جداره قالب بوسیله چاقو ، قالب ژله را در ظرف مورد نظر برگردانده و به ته قالب ژله،  سشوار بگیریم تا ژله از قالب جدا شده و به ظرف مورد نظر منتقل شود.

برچسب ها :

, , , , ,

دسته بندی ها :

تزیینات , دسر , غذا
نظرات 1 نظر

سپید گفته :

ببخشیدا ولی عکس اصلن گویا نیس!!!
بهمن ۵, ۱۳۹۳ , پاسخ
یک پیشنهاد

تارت عسل و فندق

کره و شکر را با همزن برقی زده...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
نظرات نوشته ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات