چی بخوریم؟

چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

Jelli-with-Fish

ژله تنگ ماهی

6.3 هزار بازدید
6 ساعت
مواد لازم

ژله آلوئه ورا – 2 بسته
آبجوش – 3 لیوان
پاستیل ماهی – به میزان لازم

طرز تهیه ژله تنگ ماهی

داخل یک ظرف کروی شکل (مثل تنگ ماهی) کیسه فریزر قرار میدهیم و روی آن را چرب می کنیم (قسمتی که در تماس با ژله است) بسته های ژله آلوئه ورا را با 3 لیوان آبجوش حل کرده و کمی از پودر ژله بلوبری به آن اضافه میکنیم تا رنگ ژله آبی رنگ شود یا دو قطره رنگ آبی خوراکی به آن اضافه می نماییم و 1/3 ژله را داخل ظرف روی کیسه فریزر می ریزیم و در یخچال قرار میدهیم وقتی بسته شد روی آن چند عدد پاستیل ماهی قرار میدهیم و از ژله با قاشق اطراف ماهی های می ریزیم (حدود 5 تا 10 قاشق) و در یخچال قرار میدهیم کمی که بسته شد مجدداً با قاشق روی آن ژله می ریزم ، وقتی ژله روی ماهی ها را گرفت ردیف بعد ماهی ها را قرار میدهیم و این کار را ادامه می دهیم تا ماهی های ردیف 2 داخل ژله قرار بگیرد. بعد از چند ساعت که ژله بسته شد به کمک کیسه نایلون ژله تنگ ماهی را از ظرف بیرون می آوریم و با دقت نایلون را از ژله جدا می نماییم.

اگر ژله های مورد استفاده بسته شد روی حرارت غیرمستقیم قرار میدهیم تا دوباره به صورت مایع شود.

آموزش‌های مرتبط
دیدگاه‌ها

دیدگاهی برای این آموزش ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید