چی بخوریم؟

مرجع آشپزی ایرانی و بین المللی

ژله تنگ ماهی

5003 بازدید 6 ساعت

طرز تهیه ژله تنگ ماهی:

داخل یک ظرف کروی شکل (مثل تنگ ماهی) کیسه فریزر قرار میدهیم و روی آن را چرب می کنیم (قسمتی که در تماس با ژله است) بسته های ژله آلوئه ورا را با 3 لیوان آبجوش حل کرده و کمی از پودر ژله بلوبری به آن اضافه میکنیم تا رنگ ژله آبی رنگ شود یا دو قطره رنگ آبی خوراکی به آن اضافه می نماییم و 1/3 ژله را داخل ظرف روی کیسه فریزر می ریزیم و در یخچال قرار میدهیم وقتی بسته شد روی آن چند عدد پاستیل ماهی قرار میدهیم و از ژله با قاشق اطراف ماهی های می ریزیم (حدود 5 تا 10 قاشق) و در یخچال قرار میدهیم کمی که بسته شد مجدداً با قاشق روی آن ژله می ریزم ، وقتی ژله روی ماهی ها را گرفت ردیف بعد ماهی ها را قرار میدهیم و این کار را ادامه می دهیم تا ماهی های ردیف 2 داخل ژله قرار بگیرد. بعد از چند ساعت که ژله بسته شد به کمک کیسه نایلون ژله تنگ ماهی را از ظرف بیرون می آوریم و با دقت نایلون را از ژله جدا می نماییم.

اگر ژله های مورد استفاده بسته شد روی حرارت غیرمستقیم قرار میدهیم تا دوباره به صورت مایع شود.

برچسب ها :

, , , ,

دسته بندی ها :

دسر
نظرات 0 نظر

هیچ نظری ارسال نشده است.

یک پیشنهاد
Luz Almond

لوز بادامی

مغزهای بادام را به مدت 1 دقیقه در...

ادامه مطلب
برترین مطالب
اخرین ها
تمامی حقوق این وبسایت برای چی بخوریم؟ محفوظ است.
طراحی شده توسط کروات